--> Що дасть Світязю статус курорту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що дасть Світязю статус курорту

1
17
Що дасть Світязю статус курорту
Після надання Шацьким озерам статусу курортної зони Волинь зможе конкурувати за туристів з Одесою та Херсоном.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів голова ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, Кабмін розглядає пропозицію щодо надання статусу курортної зони району Шацьких озер. Це мовляв дасть можливість використовувати кошти державного бюджету по державних програмах, залучити інвесторів та туристів із закордону на Волинь.

«Є перші заяви окремих представників міністерств, що вони розглядають це в позитивному плані. Проте, так просто статус курорту Шацьк не отримає», - зауважив посадовець.

Зі слів голови ОДА, для отримання нового статусу в зоні Шацьких озер потрібно забезпечити нормальний стан доріг та соціальних об’єктів – лікарень, амбулаторій, ресторанів і відпочинкових комплексів.

Одним із варіантів збільшення привабливості Шацьких озер для іноземців, зокрема поляків, Гунчик називає облаштування пішохідного переходу Адамчуки-Збереже .

«Якоюсь мірою нам допомагає та ситуація, що в районі Херсону та Одеси зараз скупчена велика кількість суден та військової техніки. По чистоті та екологічності наші озера в набагато кращому стані», - розповідає голова ОДА.

Посадовець зазначає, що враховуючи ситуацію в Криму, за два роки цілком реально Шацьким озерам отримати статус курортної зони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Світязь і так зрівнявся з Одесою по цінах.А буде курорт,то взагалі "переплюне"А стосовно чистоти екологіі то це не надовго,враховуючи як в нас "дбають" про екологію то за кілька сезонів задрипають Свитязь по самі вуха
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні