--> Перинатальний центр може запрацювати лише наступного року, - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перинатальний центр може запрацювати лише наступного року, - Гунчик

0
-4
Перинатальний центр може запрацювати лише наступного року, - Гунчик
Для відкриття перинатального центру на Волині не вистачає 65 мільйонів гривень.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів голова ОДА Володимир Гунчик.

Перинатальний центр, який обіцяли відкрити до першого вересня, досі добудовується. Голова ОДА визначає ступінь готовності у 85%.

Проблема залишається із закупівлею обладнання – на нього досі не вистачає 65 мільйонів гривень. За словами посадовця, частина устаткування вже придбана - це обладнання для кондиціонування, енергоживлення, але потрібно ще закупити специфічне обладнання в окремі відділення.

Він сподівається, що додаткові кошти можна буде виділити після внесення змін до держбюджету за результатами третього кварталу 2017-го року.

«Я не ставлю завдання здавати центр до певних дат. Будемо вважати його готовим тоді, коли перша дитина надійде на обслуговування. Скоріше всього, центр може почати працювати в першому півріччі наступного року. А просто показати коробку з табличкою – недостатньо», - зазначає голова ОДА.

Нагадаємо, наприкінці 2016 року депутати Волиньради попросили у парламентарів виділити кошти на добудову перинатального центру. Якщо цього не трапиться, казав голова Ігор Палиця, гроші виділять з обласного бюджету. Усе – аби відкрити медзаклад до першого вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні