«Я не чув від Юлі твердого бажання балотуватись», - Садовий про Вусенко

4
-5
«Я не чув від Юлі твердого бажання балотуватись», - Садовий про Вусенко
Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко зробила усе, аби найближчим часом відбулися вибори міського голови.

Про це він розповів під час свого візиту до обласного центру Волині у четвер, 20 липня.

«На сьогоднішній день я не чув від Юлі такого твердого бажання - брати участь у виборах. Вона робила все можливе, щоби вибори відбулися. Я їй за це щиро дякую тому, тому що в цьому й полягає принцип місцевого самоврядування, що має бути демократична процедура, і вона зробила максимум, що можна було зробити в цій ситуації», - заявив очільник «Самопомочі».

«Мені дуже прикро, що Луцька міська рада не зовсім працює тому, що певні судові рішення треба виконувати, а не дебатувати. Ці зміни секретаря міської ради, які у вас відбуваються не красять ситуацію», - додав Садовий.

До слова, до Луцька Львівський міський голова завітав, щоб поспілкуватися з колегами із «Самопомочі».

«Щоби краще зрозуміти, яка ситуація сьогодні є в місті, бо ви знаєте, що у вас вже довгий час немає мера – це дуже неправильно. І я би хотів, щоб вибори відбулися якомога скоріше, щоб якісно працювала і обласна рада, щоб був комфорт для мешканців, бо депутати робили би максимум, що вони мають робити», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевибори потрібні не лише міського голови , а депутатів всіх рівнів , зокрема і в Луцьку міську раду. Лучани теж би хотіли , щоб вибори відбулися вже. А відносно як тут хто і що працює- то і у Вас зі сміттям та сміттєпереробним заводом теж затягнулося...
Відповісти
Пан Садовий і пані Вусенко хай опікуються Львовом. В нас і без вас проблем повно. Да і в вас Львів далеко "не квітуче" місто.
Відповісти
Людина яка ЗАСРАЛА місто Львів за свою каденцію і яка своє лайно щей порозкидала по всій волині, буде ще вчити що волинянам робити. Ні дякуємо вже якось обійдемось без вас і вашого лайна. Коти звідки приперся, з тебе такий радний як і твоє лайно
Відповісти
Кум куму завжди підтримає.Захищає іі,бо буде мати зиск з того,що вона стане градоначальницею нашого міста.За спільним столом,під сто грам будуть вирішувати куди ще можна скинути сміття,який полігон в межах нашого міста йому віддати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні