--> У луцькому виші - нова спеціальність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому виші - нова спеціальність

7
-2
У луцькому виші - нова спеціальність
Важлива новина для абітурієнтів, які цього року вступають до ВНЗ на базі повної середньої освіти.

Історичний факультет Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримав ліцензію на підготовку бакалаврів за спеціальністю 251 - «Державна безпека» (галузь знань 25 - «Воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону»).

Можливість вступити на цю спеціальність абітурієнти мають уже в цьому році. Навчання здійснюватиметься на денній формі і триватиме 3 роки 10 місяців. Ліцензований обсяг підготовки фахівців складає 50 осіб.

В університеті розповідають, що така спеціальність стала як ніколи важливою для України в умовах війни з Росією і є вкрай запотребованою з огляду на інтеграцію нашої країни у загальноєвропейську безпекову систему.

«У нас є колосальний запит на таку спеціальність і зацікавленість абітурієнтів, адже це очевидна перспектива. Для підготовки майбутніх спеціалістів ми залучили провідних українських фахівців, які мають значні наукові та практичні напрацювання в цій сфері, вивчали закордонний досвід. Практична та теоретична підготовка наших студентів передбачає проходження виробничих практик в силових структурах та паралельне навчання за кордоном. Велика роль буде приділятись вивченню міжнародних стандартів державної безпеки та європейської системи моніторингу безпеки», – розповів декан історичного факультету, доктор історичних наук, професор Анатолій Шваб.

Для участі в конкурсі при вступі на цю спеціальність необхідно подати такі сертифікати ЗНО: історія України – профільний; українська мова та література; і на вибір географія або іноземна мова.

Реєстрація заявок триває до 26 липня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На історичний вступають студенти з найнижчими балами ЗНО.
Відповісти
Та що ви кажете? Ви напевне там навчалися? Все ж провчившись на історичному 5 років, певна що люди там навчаються свідомо, маючи власну позицію. І а ж ніяк не через тещо мали низькі бали ЗНО. Коментатору варто поцікавитись з якими балами поступають на історичний, перш ніж писати нісенітниці.
Відповісти
Достатньо порахувати кількість орфографічних та синтаксичних помилок у вашому коментарі, аби підтвердити факт ))) . На щастя навчався на фізичному. Туди вступають розумні студенти. І цим горжусь. Фахівці природничих спеціальностей зважають на факти, а не емоції типу "та що ви кажете" і т.д. Тому й в країні біда, бо такі як ви у владу йдуть, не розбираючись в елементарних речах. І культури переважній більшості студентів бракує.
Відповісти
Після істфаку найкраще працевлаштовуються.
Відповісти
На базарі і вахтрами в Там Тамі
Відповісти
Дуже популярна освіта в місцевому управлінні СБУ...
Відповісти
Ага, з рупором покричати біля міськради. Бо ж на більше не здалі. Не всі, звісно. Але переважна більшість.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні