Хто може прийти в Луцькраду замість відкликанців

9
-1
Хто може прийти в Луцькраду замість відкликанців
Якщо у Луцьку заберуть мандати у п’ятьох депутатів, на їх місце прийдуть нові обранці.

Нагадаємо, у Луцьку збирають підписи за відкликання п’ятьох депутатів – обраних від БПП «Солідарність» Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, екс-членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Збір підписів розпочався лише 14 липня, втім за відкликання кожного з них уже підписалось близько тисячі лучан.

Зауважимо, для відкликання одного депутата потрібно мінімум 1562 підписи. Процедура передбачає, що частину з них повинна ще перевірити поліція і вже тоді остаточне рішення прийме з’їзд партії, від якої обирались ці депутати.

Якщо ж партія таки вирішить відкликати обранців, на їх місце прийдуть кандидати, які були наступними у виборчому списку.

За даними ЦВК, після місцевих виборів 2015 року у списку БПП «Солідарність» після обраних депутатів опинились екс-заступник міського голови Юрій Моклиця та член «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

В.о. керівника міського осередку «Радикальної партії Олега Ляшка» Андрій Токаренко також розповів, що трьох екс-радикалів у Луцькраді можуть посунути інвалід-візочник Михайло Новосад, працівник обласного осередку «Радикальної партії Олега Ляшка» Юрій Семчук та сам Андрій Токаренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шило на мило. Цей токаренко ї***утий на голову. Депутати будуть мати з кого сміятись. Йому треба кваліфікованого психіатра. А Саша Ніколайчук нехай буде. У нього великі заслуги перед Вітчизною.
Відповісти
Да ти шо)) А може тебе в депутати щоб було кого під..ти в перервах?)
Відповісти
ПОСУНЬТЕСЯ, РЕБЯТА, ДАЙТЕ І СОБІ ПОРУЛИТИ
Відповісти
Ні. Я точно проти Моклиці. Краще вже Ткачук
Відповісти
Ні. Я точно проти Моклиці. Краще вже Ткачук
Відповісти
Так от чого самооборона така активна. Просто Ніколайчук до корита хоче, аж свербить. це не відкликання - а шоу, причому примітивне і противне
Відповісти
Нехай краще біля корита буде Ніколайчук, ніж така сволота і паскудство , як Соломатін і Ткачук.
Відповісти
так Вам не вгодиш! той такий, той сякий! для того і роблять вибори , щоб громада обрала свого рупора у міській раді. Від свого виборчого округу. !!!!! а ваші думки про кожного з обранців до дупи)))
Відповісти
є практива, де депутат, якого бпп відкликали подав в суд і виграв його, тож і ці подадуть і виграють, то питання: для чого це все? щоб собі перед виборами балів набрати???))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні