--> Лучани вимагають звільнення заступника міського голови | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани вимагають звільнення заступника міського голови

11
10
Лучани вимагають звільнення заступника міського голови
Громада Луцька вимагає звільнити Олександра Рачкова з посади заступника міського голови.

Відповідна петиція зареєстрована під авторством "Громада Луцька".

Просимо та вимагаємо звільнити з посади заступника міського голови Рачкова Олександра Леонідовича. Подати до всіх необхідних органів на додаткову перевірку декларацію про доходи Рачкова Олександра зокрема перевірити дані факти і по членах родини декларанта та з офіційними звітами дружини до фіскальної служби та набуттям за останні 3 роки майнових прав усією родиною, - йдеться у тексті петиції.

Лучани пояснюють свою вимогу тим, що за роки перебування на посаді Олексанр Рачков не належно реалізовував свою діяльність в стінах Луцької міської ради.

На думку громади заступник міського голови систематично «зливав» рішення іншій стороні працюючи в юридичному управління на користь різних суб’єктів господарювання за фінансові винагороди (стандартна такса від 500 умовних одиниць до 7 тисяч умовних одиниць справи, що стосуються земельних питань).

У петиції зазначається, що на даний момент Рачков вчиняє дії щодо повного захоплення приміщення та його продаж через аукціон на пр. Волі впливовому депутату Луцьк ради з метою відкриття ресторану та розважального закладу.

Крім того, він систематично провокує конфлікти з АТОвцями щодо черг на житло її руху та вставляння у неї необхідних людей з метою власних схем та подальшого збагачення.

Тож громада міста вимагає заслухати звіт про діяльність Рачкова перед ними та прийняти рішення про його звільнення з посади заступника мера Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора
Відповісти
Зрадник такий самий ерез нього зняли Юлію Вусенко
Відповісти
А обовязково було згадувати її??? Вона реально ніхто і звати її ніяк!! І якщо не смерть Романюка, то б про неє ніхто б ніколи не знав!
Відповісти
Теж чув,що Рачков на схемах
Відповісти
нікому чоловік не заважав поки до укропу не відійшов.
Відповісти
пихатий хапуга ,гнати його в шию .і коли вони вже нажеруться.
Відповісти
Ще й Вербича нехай з собою забере!!!
Відповісти
Садити цього баригу
Відповісти
Рдкісна "тварь"немає жалості.
Але Бог є на світі.
Відповісти
Мразюка! При його роботі в юридичному відділі на полицях лежало 300-400 судових позовів. "Вигравав" він їх дуже рідко. Скотина, потенційний шкідник міста, ворог, шістка.
Відповісти
Люди схаменіться, як можна по не перевіреній інформації судити людину. Чому той хто зареєстрував петицію не відкрив свого імені, а прикрився громадою? Хтось із вас взагалі спілкувався з тим, про кого пишете такі гидотні речі??? Стидно за наш народ,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні