Двоє в човні, третій в кущах: волинян піймали на спробі переправити контрабанду

1
-4
Двоє в човні, третій в кущах: волинян піймали на спробі переправити контрабанду
12 ящиків контрабандних цигарок пробували переправити до Польщі гумовим човном.

Провопорушників виявили прикордонники відділу “Висоцьк” Луцького прикордонного загону. І таким чином запобігли спробі переправити незаконний товар за кордон, інформують у Держприкордонслужбі України.

15 липня прикордонний наряд, який відстежував ситуацію, близько 23-ї години за допомогою тепловізора виявив рух декількох осіб з пакунками в бік державного кордону. Не чекаючи підмоги, два прикордонники-строковики у повній темряві блокували й затримали двох порушників за 100 метрів від державного кордону. Ще одного їхнього спільника вдалося відшукати за допомогою службового собаки військовослужбовцям групи реагування. Порушник намагався заховатися неподалік у кущах.

Як було встановлено, затримані, жителі прикордонного районного центру Любомль несли 12 ящиків сигарет та вже розгорнутий гумовий човен, яким і планували перемістити товар через Західний Буг.

Наразі стосовно 23 та 25-річних жителів прикордоння складені та будуть направлені до суду адміністративні документи щодо притягнення їх до відповідальності за порушення прикордонного законодавства. Одного з порушників затримують уже вдруге.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідота дурна. Конробанду треба возити ешолонами як наші міністри
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні