Це корито треба зрівняти з землею, - Шиба про фонтан у центрі Луцька

7
3
Це корито треба зрівняти з землею, - Шиба про фонтан у центрі Луцька
Екс-міський голова Луцька Богдан Шиба повідомив, яким хотіли зробити фонтан на Театральному майдані за його каденції.

«Фонтан, у такому вигляді, як він був запроектований, не міг бути в центрі і не підходив до архітектури майдану. Як архітектор кажу. Були передбачені фігури у фонтані, які б конкурували з пам’ятником Лесі Українці, а це недопустимо, бо цей пам’ятник має бути єдиним акцентом на площі», - наголосив Богдан Шиба.

Він розповів, коли почали вкладати нову плитку від драмтеатру, то мали надію, що бетонний фундамент фонтану зрівняють із землею.

«Я думав, що той фонтан ми зрівняємо з землею і зробимо фонтани від землі, щоби ніяка конструкція не виступала. Там би тільки змінювався рівень води, колір», - зазначив Богдан Шиба.

За його словами, протягом декількох років у громадськості склалася думка, що на Театральному майдані має бути «помпезний фонтан», але такий проект зреалізувати «рука не піднялася».

«Люди хотіли такий помпезний, унікальний фонтан, із якимись фігурами, тому наша ідея не реалізувалася. Там зараз так і треба поробити фонтани від землі, а це корито просто зрівняти з землею», - додав Богдан Шиба.

Нагадаємо, лучани хочуть добудувати фонтан на Театральному майдані або ж повернути скульптуру з дельфінами, яка прикрашала фонтан у 80-ті. Інші – бачать там роледром, зону для відпочинку, засіяну травою.

Цікаво, що добудова фонтану була однією з передвиборчих обіцянок Ігоря Палиці на виборах до Верховної Ради ще у 2012 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шиба самий гірший мер Луцька за незалежноі України. .
Треба зробити унікальний фонтан який працював би ввечері, щоб туристи їхали у Луцьк. В день дивились замок, а ввечері фонтан ( і ночували).
Цим саме приносили дохід у казну міста
Відповісти
Ночували б під фонтаном?
Відповісти
На жаль, Богдан Павлович є більшим гуманітарієм ніж архітектором. Центральна площа обласного центру заслуговує не тільки на фонтан але на належний благоустрій. Адже фонтан це не тільки елемент благоустрою, але настрій , що буде символізувати рівень цивілізації Луцька.
Відповісти
ШИБА ШОЖ ТИ ТАКІЙ РОЗУМНИЙ ШО КОЛИ БУВ МЕРОМ МІСТА НЕЗРОБИВ ЙОГО!!! ТЕ ШО ТИ ХОДИШ ПО МІСТУ ЯК ПРОСТИЙ ЛУЧАНИН НІЧОГО НЕГОВОРИТЬ ВСЕРІВНО ТИ НАКРАВ НЕМАЛО ГРОШЕЙ!!!!
Відповісти
якби складали протокол на них за порушення благоустрою, то б і гроші знайшлися а то зробили з міста громадський туалет дихати вже немає чим
Відповісти
Пришибленому краще мовчати. Те що він "наробив" : вбиті люди з рівенщини при його "огляді" там з дамою аеродрому коли був під градусом і медики міняли його аналізи на вміст алкоголю, ще потребують перевірки теперішньої прокуратури. Тепер став головним метрологом з подачі таких злочинців ,як і він.
Відповісти
Засипати землею ту яму і висадити квіти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні