Неподалік Генконсульства Польщі у Луцьку підірвали саморобний пристрій

0
-6
Неподалік Генконсульства Польщі у Луцьку підірвали саморобний пристрій
Невідома особа кинула саморобний димовий пристрій неподалік Генерального консульства Польщі, зловмисника не затримали.

Ситуацію прокоментував головний спеціаліст сектору комунікації ГУ Нацполіції У Волинській області Олег Плазовський, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«Вчора о 8:30 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Глушець у Луцьку невідомий кинув предмет, який спричинив невелике задимлення.

На місце приїхала слідчо-оперативна група та поліцейські. Виявлений предмет – не петарда, а саморобна річ, кустарного виробництва. Її доправили на дослідження.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 226-ї ККУ (хуліганство).

Під час досудового слідства вже й будуть встановлені всі обставини дійства. Втім зауважу, що це не було на території Генерального консульства Польщі у Луцьку, а за декілька метрів до самого паркану. Ніхто не постраждав», - інформував Олег Плазовський.

Та додав, що зловмисника не вдалося затримати й зараз проводять заходи по встановленню його особи й притягненню до відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні