«5 мільйонів в рік платіть і раді вас бачити», - власники «Авангарду» до рівненського «Вересу»

1
-4
«5 мільйонів в рік платіть і раді вас бачити», - власники «Авангарду» до рівненського «Вересу»
Рівненський футбольний клуб "Верес" може приймати домашні матчі УПЛ на луцькому стадіоні "Авангард".

Наразі щодо цього тривають перемовини. І цілком реально, що «Верес» прийматиме домашні матчі УПЛ саме в Луцьку, - інформує "Чарівне".

Проти цього раніше категорично були налаштовані волинські ультрас – навіть попереджували, щоб рівняни схаменулися, поки ще можна.

Між тим, президент НК «Верес» Олексій Хахльов запевняє, що досягнув попередніх домовленостей і з представниками луцького стадіону, і з тамтешніми фанами. Останні, за його словами, поставили умову – не грати в Луцьку з «Динамо» та «Шахтарем».

Також Хахльов повідомив, що перший домашній матч УПЛ «Верес» все ж проведе на «Львів Арені», однак, проведення таких матчів суттєво б’є по кишені головного спонсора Народного клубу – Богдана Копитька.

"Стадіон у Луцьку належить кіпрській компанії. Вони нам сказали – 5 мільйонів в рік платіть і раді вас бачити. Я також зустрічався з молодими людьми, які виступали проти проведення матчів «Вереса». Вони адекватні. Єдине, що вони проти того, щоб у форматі розвитку «Вереса» зникла «Волинь». Також попросили, щоб ми там не грали з «Динамо» і «Шахтарем». Тобто Луцьк також розглядається, але питання стоїть у комерційній площині", - каже Хахльов.

Також він навів приблизні цифри – проведення одного матчу на «Львів Арені» складає 200 тисяч гривень, тобто за домашні матчі доведеться викласти більше 2 мільйонів гривень, натомість один матч у Рівному, за словами Хахльова, вартував 5 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до чого тут Динамо і Шахтар, хто пояснить таку вибірковість? :) Цирк :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні