Волиняни скаржаться на поганий сервіс у Світязі

0
1
Волиняни скаржаться на поганий сервіс у Світязі
Волиняни та гості краю нарікають на низьку якість наданих послуг у Світязі.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 10 липня.

«Температура різко піднімається. Поки масового напливу відпочивальників у Шацькому районі не було, але за цей тиждень масовий заїзд на озера буде», - розповів голова ОДА Володимир Гунчик.

Він закликав ДФС та інші відповідні служби проаналізувати ситуацію, яка складається на Волині з оформленням наданих видів послуг в районах масового відпочинку людей.

«Мені цікаво, чому це сьогодні сільська рада села Світязь так наполегливо не хоче об’єднуватися з Шацькою сільрадою в одну громаду. Може, є якісь прични на це? Давайте ми допоможемо сільському голові наводити там порядок, бо дуже багато скарг надходить з Шацького району. Особливо з зони відпочинку волинян, про низький рівень надання послуг, невідповідність цих послуг, а в деяких випадках і зловживання», - повідомив очільник краю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні