Лучани привезли бронзу з екстремального водного туризму «Поліська регата»

0
7
Лучани привезли бронзу з екстремального водного туризму «Поліська регата»
Завершилися дводенні змагання з екстремального водного туризму «Поліська регата», які тривали з 8-9 липня у смт. Любешів в рамках фестивалю та за Всеукраїнською програмою «Спорт для всіх у парках і скверах».

Фестиваль проводився з метою пропаганди та розвитку екологічного туризму як сприяння формуванню здорового способу життя, визначення найсильніших спортивних груп, обміну досвідом, розширення дружніх і ділових зв'язків, - повідомляє прес-служба центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

В рамках фестивалю відбулися змагання на байдарках та спортивно-масові заходи, пляжний волейбол та пляжний футбол.

Цього року у змаганнях взяли участь 21 команда і 42 учасника з областей України та Волинської області, а також на свято завітали
гості з Білорусі.

Призові місця у Міжнародному фестивалі з екстремального водного туризму «Поліська регата» розподілилися таким чином: І місце виборола команда «Бам-1» (смт Любешів), ІІ місце – команда «Бам – 2» (смт Любешів), ІІІ місце посіла команда «Брати ріки» (Луцьк).

У змаганнях з пляжного волейболу (жінки) взяло участь 13 команд. І місце виборола команда с. Дубечне (Старовидівський р-н), ІІ місце – команда з Любешова, ІІІ місце –м. Лунінець (Білорусь).

У змаганнях з пляжного волейболу «Мікс» взяло участь теж 13 команд. Перемогу здобула збірна команда с. Зарудче і м. Лунінець, ІІ місце посіла команда с. Дубечне та с. Зарудче, а ІІІ місце – с. Дубечне (Старовижівського р-ну).

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами, медалями, кубками та призами від організаторів та спонсорів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні