Ручку покійного мера Луцька продали за 30 тисяч

6
11
Ручку покійного мера Луцька продали за 30 тисяч
Ручку покійного міського голови Луцька Миколи Романюка продали за 30 тисяч гривень на благодійному аукціоні зі збору коштів на будівництво храму у Волновасі.



Ручку «Parker» із золотим пером Миколі Романюку на його 30-річчя подарував Сергій Тігіпко. Покійний мер Луцька користувався нею понад 25 років і підписав ручкою договір про співпрацю між містами Волноваха та Луцьк.

Придбав лот за 30 тисяч гривень Віктор Чорнуха.



«Я вірю, що ми збудуємо храм спільними зусиллями і коли я приїду у Волноваху, то лишу цю ручку меру міста», - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!Це крапля в морі, скільки він допомагає.
Відповісти
Чорнуха молодець
Відповісти
Тема для психіатра. Сексуальний фетишизм — статевий потяг до різних предметів, частин тіла ... Фетиші можуть бути дуже різні і так само мати різне значення для людини.
Відповісти
Ти - патологічне нещастя. При чому тут та нісенітниця, яку ти вліпило? Горбатого до стіни. Коли твій тато спав з мамою, він забув натягнути презерватив. З тим, щоб тебе, ідіота, злити мамі на пуп.
Відповісти
будувати треба не храми...
Відповісти
Все вірно! Будувати потрібно школу, лікарню, дорогу, житло... потрібно людям дати роботу, а там ...і храм збудують.... Не впевнена, що усі гроші підуть за призначенням... не впевнена у людях в рясі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні