У селі на Волині православний священик поскандалив із баптистами

98
14
У селі на Волині православний священик поскандалив із баптистами
У селі Грудки Камінь-Каширського району - міжконфесійний конфлікт.

Православний священик заважав провести баптистам священне хрещення на воді.

Голова Волинського об'єднання церков ЄХБ Ярослав Троць у коментарі виданню "Волинь24" розповів, що минулого тижня баптистський пастор звернувся до сільського голови з проханням провести хрещення у селі на озері.

Спершу сільський голова надав згоду, проте згодом - відмовив.

"Сільський голова мотивував відмову тим, що священнослужитель православної церкви Московського патріархату проти. Він не дає згоди і говорить, що люди в селі теж проти", - коментує Троць.

Чоловік звернувся до священика Гайдука Василя Анатолійовича і розповів ситуацію.

"Ми хотіли, щоб вони (Московський патріархат - ред.) письмово пояснили, на основі чого вони проти проведення хрещення. Хоча Гайдук сказав, що письмово вони не дадуть відповіді, бо їхні дії не є законними", - каже голова об'єднання.

За його словами, коли баптисти прийшли на озеро, то були здивовані - православний священик із хрестом і коругвами, разом з людьми прийшли, щоб завадити іншій конфесії провести обряд хрещення на воді.

"Вони не гарно поводились. Вони забороняли, кричали, співали. І коли наші люди сказали: "Чому ви це робите?", то священик сказав: "Наші люди проти і я теж проти", - коментує Ярослав Троць.

Під час суперечки православний кричав, що "на ввіреній мені території я не даю права це робити".

Місцеві люди викликали поліцію, проте правоохоронці були бездіяльні, мовляв: "А що ми можемо зробити?".

Лише коли з Камінь-Каширська направили людей, для приборкання конфлікту, православні люди відступили.

"Вони відійшли, зробили свою літургію, освятили воду в озері і сказали: "Нехай хрестяться, може хто із них там втопиться". Один з людей сказав: "Президент видав указ, що всі релігійні громади можуть святкувати свої свята". На що священик відповів:"Порошенко шо хоче хай і робить. Він нам не указ. Ми що хочемо, те і будемо робити", - розповідає Троць.

Чоловік додає, що міжконфесійний конфлікт на Камінь-Каширщині виникає не вперше. Кілька років тому Московський патріархат теж зірвав хрещення - люди розбивали шиби в машинах. В іншому випадку священник привів нетверезих людей, які теж зірвали одне хрещення.

"Але ми не збираємось це просто так залишати", - підсумовує Троць.

Відео конфлікту опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці волинянин Олександр Кушнерук.

"За розпалювання міжконфесійної ворожнечі цьому священику може світити від 3 до 5 років, а ще б я сказав, що це є узурпація влади, так як офіційним представником громади в селі є не священик, а сільська рада на чолі з головою. Невже про це священик не знає, як не знає про наслідки своєї поведінки", - йдеться у дописі Кушнерука.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Православнутого попа на кічу разом з адептами культа
Відповісти
Випадково плюсанула,тебе треба на кічу
Відповісти
А баба-яга проти
Відповісти
Московський піп прогнозує відтік капіталу в казну кіріла, от і каламутить воду. От кого кого, а саме їх варто гнати з неньки України і чим подалі. Ті московські пописька рахують шо вони самі правильні і самі православні, не визнаючи нашої української православної церкви та інших релігійних громад.
Відповісти
в тому Каширську як не алкаш то пятидесятник, а як не пятидесятник то багатодітний батько !, так було при Союзы так ы осталось , хто хітріший то той подався в міліцію і сбу
Відповісти
Слабенький ти краєзнавець
Відповісти
Нічого подібного!!! Не говоріть того, чого не знаєте! Подивіться на своїх алкашів! І що поганого в тому, якщо багатодітний батько??? Краще бути багатодітним батьком, ніж такою людиною, як ви!
Відповісти
Краєзнавець звісно такий з вас ! Попрошу не ображати людей і місто в якому я проживаю ! Тимбільше -мені здається краще бути багатодітним батьком чим п****я ви !!...але такій тупій людині як ви це не зрозуміти
Відповісти
православіє ілі смерть! сумно що у 2017 році поліщуки залишаються такими дикунами....
Відповісти
Біблія дозволяє це робити хто такий священик що має заборонити священик повиний бути взірець для людей і істаратись іти слідами ісуса христа і нас вчити як це робити про що може бути мова гнати цього священика і ривку і на його місце взяти дійсно достойну людину
Відповісти
Цього року святкується 500-річчя реформації, є указ президента. Баптистська церква є зареєстрованою громадою. Яке право має священник робити таку смуту? До яких пір московські попи будуть проповідувати "руській мір" в Україні? До яких пір влада буде мовчати? Невже не зрозуміло, що це НАВМИСНЕ РОЗПАЛЮВАННЯ ВОРЖНЕЧІ!? А як же заповідь "возлюби ближнього"? Попам і його "братві" варто було б хоч іноді браьи в руки Слово Боже! Але московським посіпакам не до того, вони себе вже канонізували, вони боги... Слуги диявола так роблять! Доки звершиться суд Божий- мусить бути суд людський! В"язниця за розпалювання ворожнечі !!!!!!!!
Відповісти
А нема в'язниці за відео де ті ''баптисти''тримають і відводять під руки жителя села, а міліція розбороняла? А відео таке є. В нас вільно все, але рукоприкладство зі сторони приїжджих ''віруючих'' правильне?
Відповісти
Згідна повністю,випадково натисла дизлайк
Відповісти
До речі, одна ''баптистка'' почала говорити до православних, що в неї всі діти православні, внуки...а до неї - ''сестро, мовчи, сестро, мовчи''. Їх там що за гратами тримають в тій секті? Сама це чула, і відео це маю. Там той у фб пише єрунду, про роки ув'язнення, то нехай не думає, що його Палиця чи той тіп східний покриє його. Відео рукоприкладства ''сектантів'' цих і розборони поліцією є. І якпісля такого пускати ''таке'' в село???
Відповісти
В когось починається маразм. Ніхто нікого не бив, а ось ці християни бо в їх є хрестик ручками махали, і відео є в ютубі на моєму каналі. Так що розводити тут наклеп не треба. Брехня є гріх, чи цьому вас піп не вчить?
Відповісти
Звичайно, не бив, бо міліція приїхала. Але відео, де правосланого тримає двоє ваших ''християн'' є!)))! І, ''піп'' - що таке? Це ''ваше такоє''???)))
Відповісти
Ви краще всі відео втставляйте. Не приховуйте. А то виставляєте тілтки вами спровоковане, все давайте.. Я була присутньою на цьому ''хрещенні'' до кінця. І бачила все, хто чим махав, хто кого за руки брав, маю власну інформацію візуальну. Чи ви думаєте одні там повиставляти камери?!
Ой, і все..ідіть вже до свої турчинів, палиць і там плачтесь, бо вам не дозволили покупатись.. Фе!
Відповісти
Що означає ідіть до своїх турчинів?
Відповісти
Бо то з вашого кодла
Відповісти
Хочу зазначити усім,правильним та не правильним,коли мене дитину віруючих батьків не приймали до вищого навчального закладу,тому,що не комсомолка, пан Турчинов був секретарем комсомольскої організації,а директор моеї рідної школи согодні керуе хором православної громади....отож панове
....на Христа дивітся,а не на людей....
Відповісти
До речі,правда,не покриваю нікого,але баптисти неправі в цій ситуації не менш,знімали відео зі свого боку,чому не можуть взяти одну водойму і проводити хрещення на одній,а не по різних і ще й по чужих селах під церквою іншої конфесії ?Ви ж самі цим розпалили конфлікт! І конфліктів менше,і дозвіл буде,менше інцидентів
Відповісти
Баптисти поставили дизлайки,сто пудов)
Відповісти
Ця громада має спочатку бути зареєстрованою у цьому селі, а потім вже вести свою діяльність! Якщо у неї не має свідоцтва про реєстрацію у цьому селі, то її діяльність - не законна!
Відповісти
Так навіть віросповідників їх в цьому селі нема, не то що свідоцтва. Сільського голову мали попередити за 14 днів до хрещення, а таке зробили лише за один день. А припертись - приперлись. Чому??? Альона, відповідай. Ти ж тут сама))) чи десь у відео є в тебе відповідь на питання ''чому приїхали всі ці в православне село, де немає віросповідників єхб , тим паче свідоцтва''.....???
Відповісти
Віта,а коли ви у місто приїдете не забудьте попередити про свій приїзд,можливо з наміром теракту ? а ми подумаем,пускати вас чи ні,свідоцтво вам видати яке....у вільній державі ми живем,чим вам штунди так заважають ? гріхів напевно багато зібралось,та окрім місцевого попа нікому відпустити ?
Відповісти
Вита, а Вы не пробовали рассказать СМИ о провокации этих заезжих членов "громады"? А то сегодня просто искупаться у вас, а завтра и обоснуются с качанием прав
Відповісти
а якщо я приїду з друзями,та пляшечку розіпем,та заспіваем,то як дозвіл у попа,чи громади брати....???????
Відповісти
Американські ви тоді посіпаки.!!!!
Якщо православні ''московські''
Відповісти
Як в армії служити - то декому віра не дозволяє. А тут бац - і конституцію згадали.
Відповісти
В Армії всі служать, віруючі теж, при чому тут конституція?
Відповісти
ще не бачила штунду з повісткою
Відповісти
Артем,а при тому,що ніхто з євангелістів не пішов на Майдан, не пішов на Схід захищати неньку Україну,а як щось не так відразу як законослухнянні громадяни згадують Конституцію і т.д.
Відповісти
Є багато православний, які теж користуються законом про альтернативну службу. Також маса православних повтікало за кордон від призиву в армію. І саме захисники православ’я (у московському тлумаченні) захопили наші землі та вбивають наших солдатів.
Відповісти
Коля,ти пишеш що їх типу православних є багато які не пішли,а ти назви євангелістів які пішли! Які волонтерять хочаб) на Сході ну
Відповісти
Мало того, що по квартирах ходять та ще і до людей мирних їздять?!

Відповісти
Боже Слово забороняє брати зброю і вбивати людей.
Відповісти
то хай ідуть робити танки, літаки, а ми підемо воювати. хто каже вбивати.
хіба то служба в лісгоспі чи на почті?
Відповісти
Люди одумайтеся про який суд . Потрібно прощати . Бог нам і не такі гріхи прощає. Хто безгрішний хай кине камінь. Про що ви взагалі говорите потрібно молитися і пробачати а не засуджувати. Бог посилає випробування а ми відразу когось звинувачуємо а своїх помилок не бачимо.Спаси вас Господи дорогі брати і сестри.
Відповісти
Путіна теж пробачити? Вбивць наших солдатів? Легко пробачати за когось. Давайте, нехай ті, кого образили і вирішують. як саме пробачати. Нехай подадуть заяви в прокуратуру, а в серці пробачать ;)
Відповісти
Коли будуть бити морду попові і його кодлу?? запасаємось попкорном....
Відповісти
Православна церква по своїй суті не є Християнською. Це синтез стародавніх грецьких традицій, сформованих під впливом Християнства, та язицьницьких вірувань слов'ян. З вірою в Бога ця церква не має нічого спільного. Православні країни є найбіднішими в світі. Священики цих церков ведуть низько моральний образ життя. Огидно інколи чути з їх боку такі претензії до віруючих інших конфесій.
Відповісти
Істинність Християнської Православної віри підтверджується значною кількістю святих людей, котрих прославив Господь як своїх угодників, лише в Православному місяцеслові їх більше 5 тисяч. Нарахунок священників, які ведуть недоречний образ життя - не нам їх судити, а Богу. Всі ми люди грішні разом з священниками.
Відповісти
І серед тих угодників, наприклад, князь Володимир... що чи не все життя грабував, вбивав... мав СОТНІ наложниць.. Хороший угодник.
Відповісти
Величезна більшість угодників звичайні садисти, вбивці, хворі на голову і просто придуркуваті про яких через багато років попи напридумували казок для стада. А на рахунок - не судити попів - так тоді і не їм нас вчити.Зробили собі корита і тільки охмуряють народ, котрий навіть Біблію у руки не бере. Знали-б Біблію то й попів не слухали б
Відповісти
читачу та читачкам особливо з сільської місцевості( хай не ображаються за дискримінацію),але в місті публіка якась більш адекватна - пояснюю, я досліджую Біблію, так для себе, маю доступ до всього, Вікіпедія, Ютуб, ну й звичайно сама Біблія, - то тут написано всі згрішили та позбавлені слави божою, підчеркую всі, а ви про якихось угодників торочите, дві людини догодили Богу і він їх забрав живими на небо -це Ілля та Енох, де в Біблії пише христити дітей, де а ніде, діти до певного віку й так наслідують Царство Боже, хрещення це свідома дія , вибір, а може та дитина в 18 років захоче свідомо стати наркоманом чи сатаністом а ви її насильно вихрестили, це все ваші видумки, часто від дівчат селючок коли розмовляв з ними на такі теми чув вислів "ніколи не поміняю віру батьків,дідів", яких ще дідів, віра дідів наших язичництвом називалась, а яка віра у ваших батьків -алкоголіків, затуркана маса яка ніколи не відкривала Біблію, та крім Господи помілуй нічого не знає, бо той піп закрив їм очі, та зайдіть в інтернет, подивіться відео на ці теми, ми живемо в останні часи, перед приходом Христа, збуваються всі пророцтва ,держава Ізраїль возєдналась , повсюди війни, катаклізми, людство впало в розпусту, а ви як страус всадили голову в пісок, та торочите своє, а чи знайду я віру , як прийду питає Христос, не вашу "батьківську" а, особисту тет-а-тет, таку хто увірує. покається, визнає Христа , покине всякий гріх назавжди, а вже потім охрестится -спасенним буде ! отож слідкуйте за новинами та звіряйте їх з Біблією- а по ній у нас третя світова, прихід Антихриста, начертання від сатани, коли яке не приймем то здохнем зголоду, часи такі тяжкі які ще не знало людство ніколи, про таке вам у селі попи розказують. P.S. зараз будуть писати штунда розійшовся, так от офіційно не належу до таких , хоча розділяю їхні погляди, як людина що вміє аналізувати інформацію, а не слухати попові мантри
Відповісти
Не нам судити. Тільки грішать вони у нас на очах
Відповісти
О, Небо!
Відповісти
Фантазер ти, я вивчаю дану тему,це більше ніж видумки православ*я та католицизм одні з найперших християнських релігій,а от реформації всього навсьго 500 років,глянь у вікіпедію погугль про так і релігії інші.не задурюй голови,бо твої «однодумці»вірять таким казкам,лайкають,брєд
Відповісти
Як можна служити Господеві і так вороже ставитись до людей? Бог є любов, а без любові до ближнього немає Бога в серці... Ну вірять собі люди, та й нехай живуть у мирі... От через таких попів багато православних віруючих будуть обходити церкву, бо мало того, що сам озлобився так і ще й парафію агресивно налаштовує. Але Бог йому суддя...
Відповісти
Підтримую!!! Це все дійство відбувалось в селі Грудки!!! Перш ніж писати подібну інформацію, то перевіряйте її правильність!!! Жителі села Осівці не причетні, так само, як і настоятель церкви села Осівці!
Відповісти
"Шановний" автор!!! Як можна бути таким безвідповідальним до своєї роботи та неуважним?????? Подивіться хоча б уважніше відео, яке подане вами разом з даною статтею, у якому говориться: що жителі села ГРУДКИ, а не Осівці!!! І батюшка там не з Осівців, а з села ГРУДКИИИИИИ - отець Анатолій!!!!!!!!! Майте совість і не наводьте наклеп на безневинних людей!!! Як після цього можна вірити іншій інформації, яку ви подаєте????
Відповісти
громада проти а хто такий сільський голова?
Відповісти
ВВП добре написав! Респект!
Відповісти
В цій статті взагалі є неточності, це відбувалось не в тому селі що вказано, і конфлікт виник не з священиком а з громадою села,під власністю яких знаходиться це озеро.Незнаю який журналіст писав цю статтю, але перед тим як писати перевіряйте її правдивість. Я сама була очевидцем цього конфлікту.Мої одновірці ЄХБ, Ви ж навчаєте нас не обманювати то чому наш голова сам Троць обманює людей, м
и не просили православних у письмовому вигляді пояснити це,громада була проти бо це їх власність, вони викупили це озеро, а ми без дозволу вторглися.Ви ж самі казали що дозвіл ми не отримували. Навіщо писати що це міжконфесійний конфлікт якщо проти була громада а не сам священик????
Відповісти
А автор - просто ідіот,що не пише і не знає де все навіть відбулось??? До чого тут фото чужої церкви??? Маразм
Відповісти
Віта розійшлася
Відповісти
Альонка тоже класно мочить
Відповісти
Громада? А хто ту громаду так налаштував? Я теж там була і бачила все. Ви не бачили як піп сварився з служителями? Відео в ютубі подивіться. Я особисто бачила як піп сварився і казав що він недозволить проводити хрещення не його території. І ніхто озеро не не викупав, що ви мелете? Здається ви не з єхб, а якраз з цих неадекватних православних що були там. Або ж родичі того попа. Є багато відео, як все було в дійсності, і ваші безглузді "факти" тут недочого.
Відповісти
Ага, ''недочого'' - вірно?? Іт.д.
Навіщо ваше відео з ютуба?
''Мелете'' - ага. От приїде така ''скотина'' в чуже село, нічого не знаючи і пише таке. У Америку вали. Викупали, не викупали, неадекватних.. Молись якщо з єхебе
Відповісти
А чого валити в Америку? Молись якщо не з єхебе. Молитись треба всім.
Відповісти
Звичайно, ГРОМАДА. Нам на відміну від вас, Америка не спонсорує і настоятель теж ні. В нас ехб нема в селі НІКОГО! То чому не громада, якщо всі православні, окрім кількох ''сторожових б..''.ну і? А ви з Грудок що так знаєте? Які це родичі в священика є? За ним всі підуть, бо там всі православні,і нічого йому не буде. ''піп сварився з служителями'' - виправте. ''Грудківський священик із громадою'' намагався мирно випровадити цих приїжджих служителів Єхебеїв з православного села''.)) вірно?
Відповісти
Своєї думки у вашої громади немає. Нажаль. Всі чувака в паранжі рахують вище Бога. Руки цілують йому, за що? (Пардон но ті руки якими він зад підтирає і органи тримає) на фоткі в рамках моляться. Хоча в Біблії сказано, щоб не було в людей інших богів крім Мене (Бога). Ізраїльський народ зробив собі ідола і молився на його, і що Бог зробив їм за це? Ніхто з ваших "християн" відповідь не дасть на це. В Біблії написано, що пити не можна і хто ж з православних живе по Божих законах? 99,9% бухають. Тут писали за те що православні на війну пішли, а як же Божий закон про те що вбивати не можна? Як віруючі дівчата одягаються і як ваші? У віруючих скромний одяг, як і написано в Біблії, а у вас? Дівка з сфери горизонтальних послуг. В Біблії також сказано якщо жінка одягне чоловічий одяг, то вона огидна перед Богом і навпаки. Можна безліч прикладів приводити, але толку 0, ви Біблії не знаєте, говорите словами бородатих і все.
Відповісти
З вами ще поговорю))
От ви таке написали. А звідки ви знаєте? Тобто ви не підтримуєте війну проти агресора? Ви за Росію, бо вбивати тіпа не можна?
Про чоловічий одяг в Біблії не так сказано - не брешіть, або цитуйте вірно)))
Найбільше,що страшно, це говорити з сектантами -завжди то знала. Як приходять на квартиру - дзвоню сусіду, він завжди в настрої ''вимагати вийти з під'їзду''))
Я можу відповідати і буду відповідати перед Богом лише за себе! Лише! Бог не буде питати після смерті чи 99% бухали. З вами також off.
Відповісти
1-Тимофея 2:9-10 про скромний одяг
1-Петра 3:4-4 про прикраси
Второзаконие 22:12 про чоловічий одяг. Читайте і робіть висновки.
Це ще рвз свідчить про те, що православні Біблії не читають!
Відповісти
І правильно зробили що були проти,якщо є Українська православна церква то навіщо створювати якісь там секти, а потім конфліктувати???
Відповісти
ей полегше, в нашій країні свобода віросповідання, церква відділена від держави, а Протестантизм в Україні — друга за кількістю віруючих група християн після православних; перевершує за чисельністю католиків. За різними дослідженнями в Україні протестанти складають від 1,3% до 2,4% населення. Підрахунок кількості протестантів важкий тим, що не всі протестантські церкви та групи офіційно зареєстровані та ведуть докладну статистику членів. Водночас, станом на 2013 в Україні налічується 10 613 протестантських церков, що становить 28,7% від усіх релігійних об'єднань України.

Протестантизм в Україні не являє собою єдине ціле, але розділений на кілька конфесій та безліч деномінацій. Тим не менше, існують декілька організацій координуючих протестантські церкви: Рада Євангельських Протестантських Церков України, Український євангелічний альянс, також протестанти беруть активну участь у Всеукраїнській раді церков та релігійних організацій та Українському біблійному товаристві. P.S. якщо відкинути номінальних православних, що йдуть до церкви раз в рік на Пасху, то думаю що "єхб" чи як ви їх там називаєте переважить , і ще дядюшка Трамп теж ніби з цих , так що цить бо не дасть вам траншу, тай відмінять вам дитячі гроші, а люди ті просто хотіли залізти у ставок, та вилізти , що ж ви злі такі, у вас снігу зимою не допрсишся
Відповісти
Та бля..цих чорків в Америку гнати треба
Відповісти
Поясніть чому громадян України потрібно гнати в Америку?
Відповісти
Через те саме ,що й нас у москву
Відповісти
Ви не ту статттю і не те відео поширюєте. Краще поширюйте те відео де двоє баптистів тримали і виводили бити православного УПЦ, де поліція стала на охорону. Цього навчають баптистів у їхній секті?? Православні хоч на людей не кидаються, ось там є що прокуратурі подивитись
Відповісти
Що ви осуджуєте православних??? З вас хоч хтось був в АТО? Вам ваша видумана віра не дозволяє? А православні це ті хто захищає Україну, це село має героїв. Навіщо захищати секти якщо є єдина Українська православна церква?
Відповісти
Церква де всі п'ють, курять, матюкаються, вбивають одним словом ведуть себе так як вчив Господь в Біблії.
Відповісти
''Всі'' ?я не роблю жодного з вами вказаного.і? Значить,далеко не всі.
Та закрили б роти ви. Наша держава православна. А ваша ця кількість тільки до Суду Божого і вогню невгасимого. Йдіть далі ходіть по квартирах православних...
Відповісти
Ваш піп п'є в піст в барі, що далі казати?
І по квартирах ми не ходимо. Це по вашій частині, гроші збирати на мерседес попові
Відповісти
Я не знаю. Нас Євангеліє не вчить такому як оце Ви написали. Єдине, що тішить справді, що вас гонять як котів - з квартир, що і сама робила,з сіл (і добре,що вам машини б'ють, і палять ваші будівлі ..))))
Бесіда з вами off.
А то такіє в хусточках, блаженніє', маєте дві хв', в Бога вірите..а в душі - піп, курять, бар, московські.
Хоч наш брат і вип'є, але душа до добра в нього.він випив, і зло вранці забув, а вам би соромно мало бути.. Такий бруд виливати, ехебясти ви такі.
Бужякі;)))
І йдіть ви в сраку!!!!))))
Відповісти
Дуже рада що ви не будете в воротах раю відповідальні за пропуск
Відповісти
Альона, до вас теж прохання, навчіть вести себе в громадських місцях свою молодь(особливо парубків з найближчих до райцентру сіл). Особливо тих юних штундистів, які полюбляють на батьківських машинах гасати увечері у Камені-Каширському. Не секрет, що в день білі і пухнасті, а як стемніє, думають, що Бог і пресвітер їх не бачить, то вже можна себе вести, як заманеться. П'ють пиво за кермо!! А як їх затримаєш, то такого від них почуєш... Крім того погано себе поводять із дівчатами інших конфесій, гірше кавказців у Росії.
Відповісти
А в нас в бар приїжджають, на випускний. І танцюють, і ''бухають'', і чогось чоловічий одяг носять. Одногрупниця баптистка була,то я її в спідниці не бачила. Чуєш мене, Кирило?? Ти ж там вище про бухло писав)))
Відповісти
Віруючі це не ті, хто ходить зібрання для галочки, а ті хто живе по Божих законах. Поганенько ви Біблію знаєте!
Відповісти
Як саме називається віра, немає ніякого значення, на небо попадуть тільки ті, хто жив для Бога, а не для себе. Хто виконував його закони. На небі не буде тільки баптиста чи православного, там будуть ті, хто присвятив своє життя Ісусу.
Відповісти
це павда,на жаль
Відповісти
нашу Україну Бог благословляв, всюди на пострадянському просторі були заворушки, а в нас мир , але ми забули його, та щось сильно почали славити ту Україну, а бог хоче щоб слава належала тільки йому, от і получили, вже війна три роки, а що до захисників то по Біблії вони вбивці, заповідь не уточнює чи ти вбив за Україну чи вбив бо був пяний, брати до рук зброю чи ні це свідомий вибір кожної людини, яка наважується відібрати чиєсь життя, але ми тут на землі живемо не по Біблії по законам диявола бо він зараз тут господар, ти вбив тобі з цим жити, а хочеш послужити державі служи , але не забирай чиєсь життя, Голівуд зняв чудовий фільм про це "По убеждениям совести " раджу подивитися всім чоловікам, а помсту Путіну лишити для Бога
Відповісти
Боронити свою країну не є гріхом. Читай уважніше Біблію. Чи ти за те, щоб сюди прийшов ворог і почав всіх вбивати і гвалтувати. Навіть євреї - богоугодний народ зі зброєю завоював собі "даровані Господом землі"! Чи ти хочеш сказати, що всі вони із Мойсеєм підуть у Пекло?
Відповісти
Боронити свою країну не є гріхом. Читай уважніше Біблію. Чи ти за те, щоб сюди прийшов ворог і почав всіх вбивати і гвалтувати. Навіть євреї - богоугодний народ зі зброєю завоював собі "даровані Господом землі"! Чи ти хочеш сказати, що всі вони із Мойсеєм підуть у Пекло?
Відповісти
чи прийде сюди ворог чи ні відомо тільки Богу, євреїв сюди не вплутуйте більшість з них ще не прийняли Христа, та живуть по старому заповіті, а там зуб за зуб , око за око, боронити країну може й не гріх, гріх вбивати , отака дилема. Ви дописувач Біблію точно не читали, бо Христос вчить нас на агресію підставити другу щоку, так це важко прийняти , але якщо назвались християнином то виконуйте вимоги.
Відповісти
А що Бог зробив Євреям коли вони його ослухалася ? Те і буде з ними. Бог заповіді написав для людей, і одна з них не вбивай! Читайте уважно Біблії, а не тільки виборочно.
Відповісти
В нас в селі ваших штундів я можу на пальцях одної руки порахувати, то чого ви приїхали саме в це село, є бугато інших сіл де є ваші однодумці чого ви не поїхали туди, а припхались в село де всі православні християни??????????????
Відповісти
валя, ти справжня християнка, шкода що так насрано пгм послідом в твоїй голові)
Відповісти
А чому ви припхались на берег де віруючі? Дикарі? Віруючих не бачили?
Відповісти
Альонка упокойся
Відповісти
Дикарі це ви,бо преперлися в чуже село,чужу громаду,дозвіл брати не тільки в голови ,а й в жителів треба,буде менше таких ситуацій
Відповісти
Подякуте цим баптистам, що не зробили, так як Христос казав:
"А як хто вас не прийме, і ваших слів не послухає, то, виходячи з дому чи з міста того, обтрусіть порох із ніг своїх. Поправді кажу вам: легше буде країні содомській й гоморській дня судного, аніж місту тому!" (Матвія 10:14-15)
Бо в такому разі с. Грудки чекала б участь ще гірша ніж міста Содом і Гомору, які були спалені Богом.
Відповісти
Влучний коммент:
"В нас в селі ваших штундів я можу на пальцях одної руки порахувати, то чого ви приїхали саме в це село, є бугато інших сіл де є ваші однодумці чого ви не поїхали туди, а припхались в село де всі православні християни???"
у нас теж починалось здалеку, потім почали людям голови дурити. Правий отче, треба їх звідти ..не допускати сектантський розлад
Відповісти
спалити всіх...Протестантів,штунд,католиків,православних усіх патріархатів...Спалити всіх за систематичний обман і вимагання грошей своїм продуманим богом...
Відповісти
Правдиві коментарі, я так зрозумів видаляються.
Відповісти

Thank you for sharing your well put together web page.
Вижте и страницата ми

https://www.mom-ent.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=1298493 онлайн маркетинг стратегии

=777?
Відповісти

I love this website - its so usefull and helpfull.
Вижте и страницата ми

https://wiki.rolandradio.net/index.php?title=User:IndianaAxq висококачествено съдържание

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні