--> ЖК «Карамель Residence»: житло із насолодою* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЖК «Карамель Residence»: житло із насолодою*

3
2
ЖК «Карамель  Residence»: житло із насолодою*
Комфортне житло – запорука щасливого життя, безпеки та впевненості у завтрашньому дні.

ЗАТИШНО ВСЕРЕДИНІ, БЕЗПЕЧНО - ЗОВНІ

Архітектори та дизайнери житлового комплексу «Сaramel Residence», що у Луцьку на вул. Конякіна, 3а, спроектували саме таку оселю, у якій затишно не лише всередині, а безпечно та спокійно ззовні. Де кожен мешканець – від малого до старого, знайде собі заняття до душі, адже у житловому комплексі поряд із будинками передбачені спортивний та дитячий майданчики, міні-футбольне поле, велодоріжки, територія для вигулу домашніх улюбленців, безкоштовний wi-fi…

І все це в комплексі з парковою зоною площею 8 гектарів, де разом з родиною чи друзями у спекотні дні можна влаштувати пікніки чи барбекю. А у холодну пору до послуг мешканців «Сaramel Residence» - багатоповерховий громадський центр з купою сімейних кафе, салонів краси, магазинами, спортивними залами, школою раннього розвитку, маленькою школою для дошкільнят та різноманітними гуртками для дітей старшого віку.

САМЕ ТЕ, ЩО ВИ ШУКАЛИ




«Сaramel Residence» - це саме те, що Ви шукали для своєї родини, мріючи про власне житло!
ЖК «Сaramel Residence» будує відома протягом останніх 18 років на Волині будівельна компанія «Луцький домобудівельний комбінат» (ЛДБК).

Це компанія, якій довіряють і яка ощасливила вже більше тисячі родин! До слова, головним пріоритетом «ЛДБК» є не кількість збудованого житла, а його якість. Ця будівельна компанія першою на Волині розпочала будівництво багатоквартирних житлових будинків з індивідуальною поквартирною системою опалення, розуміючи, що тільки енергоощадне житло відповідає вимогам сьогодення. Крім того, під час будівництва використовується лише червона керамічна цегла та сертифіковані будівельні матеріали.

Проектом у ЖК «Сaramel Residence» передбачається будівництво восьми багатоповерхівок з досконалою системою відеоспостереження, контролем в’їзду на територію житлового комплексу, денним паркінгом.



Ідеальне місце розташування житлового комплексу в затишному районі Луцька дає можливість прирівняти власну квартиру із заміським котеджем – чисте повітря, паркова зона, але із перевагами життя у місті – зручна транспортна розв’язка та розвинена інфраструктура. Вам не доведеться довго чекати на маршрутне таксі, і всього за лічені хвилини Ви зможете дістатися автовокзалу чи найближчого ринку.

ПОЧНІТЬ НОВУ СТОРІНКУ ЖИТТЯ З ЛДБК!



Житловий комплекс «Сaramel Residence» - це втілення якості і комфорту у найкращих традиціях будівельної компанії «ЛДБК».

Ви лишень уявіть, як вікриваючи вікно у своїй квартирі «Сaramel Residence», перше, що відчуваєте, - легкий подих свіжого повітря, ви насолоджуєтесь тишею, природою, що довкола, та стильними фасадами сусідніх будинків.

Почніть нову сторінку свого життя у ЖК «Сaramel Residence»! Творіть власну історію, насолоджуючись кожним моментом!



Детальніше за інформацією про придбання квартир у ЖК «Сaramel Residence», їхнє планування та вартість звертайтесь до відділу продажу за адресою м. Луцьк, вул. В.Чорновола, 24.
Тел. (066) 08- 74-18, (095) 888-94-00, (0332) 78-63-42


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запарили зі своїми лакшері фавелами, креатив з назвами - шкалить
Відповісти
Ну-ну,чи довго простоііть чергова бетонна "карамелька"
Відповісти
Шо ви курите?! Що за назви? Ще стразів не вистачає на підьіздах...фу гидока, від концепціі до втілення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні