«Уже нє то»: що пишуть в соцмережах про «Ніч у Луцькому замку»

6
4
«Уже нє то»: що пишуть в соцмережах про «Ніч у Луцькому замку»
У соцмережах лучани діляться враженнями від фестивалю «Ніч у Луцькому замку». Ми відібрали для вас найцікавіші відгуки.

Нагадаємо, дев’ятий фестиваль «Ніч у Луцькому замку» відбувся у ніч з першого на друге липня.

Лєна Шторм
Дуже гарний колектив Раду Поклітару. Заради нього варто й було піти. Не зрозуміла, до чого оперні співи на такому форматі заходу. Коли одне п'є, інше їсть, а не сцені лунає "як Україну злії люде присплять лукаві і в огні її окраденую збудять, ой не однаково мені" це треш.
Я не знавець і не критик опери, та є таке поняття як "формат і відповідність програми запитам цільової аудиторії". Колектив на ходулях - просто треш. На годину затягнуте ходіння по колу, гримаси та сюжет, який, певно, відомий лиш самому режисеру.
Так як мені білет подарувала гарна людина, то я рада, бо за безплатно побачила колектив Раду Поклітару. Однак якби за 300 йти на це дійство, я б спитала "за що".

Віта Сахнік
Враження від ночі неоднозначні. Перші кілька годин (відкриття з довгиииим запалюванням всіх можливих вогнів і оперний концерт) – видовище дуже на любителя. А судячи з того, що в цей момент більшість відвідувачів споживала зігріваючі напої, таких було не так вже й багато.
Натомість дуже сподобався виступ балету Раду Поклітару та Євгена Хмари (його раніше не чула, тому це було приємною несподіванкою).
Об’єктивно людей на цьому фестивалі було в рази менше, ніж у попередні роки. А до кінця залишилось й зовсім небагато. Мало реклами, погода? Думаю і те, і інше. Хоча, деякою мірою це і плюс – натовпу не було. Загалом захід був більш тихий, камерний ніби, подивитись/ послухати було що.

Вікторія Климчук
Раз я вже прокинулась, то пора поділитись враженнями про Ніч у Луцькому замку 2017 (чур, я без політики). Якщо коротко, то #ніч_уже_нє_та. Це не добре і не погано. Цього року вона була якась більш свіцько-доросла, ніж молодіжно-драйвова, порівнюючи з попередніми трьома ночами, на яких я була.
Відсутність кльового українського музичного хедлайнера сильно далась взнаки. Перфоменс з вогнем набагааааато слабший, ніж попередні роки. Хоча якщо говорити про організацію, то все мега-чітко згідно програми: як мала балерина о 00:00 почати, так і почала. І так, #балерина_кльова)
Щодо фуд-корту, то столики зі скатертинками потішили, як і різноманіття коктейлів, а от картопельки ніде я знайти не могла. Але це ж Волинь, як так, що немає картопельки?)

Дима Пушка
По порядку. Признаюсь, ми з дружиною були не спочатку, трохи згодом. Пропустили оперу, про що дуже шкодуємо. Але на балет-постановку Раду Поклітару встигли. Чесно, це було шедеврально. Дивилися з відкритими ротами. Заслужено зірвали овації зали. Дівчинка на повітряних кулях - прикольно, було дуже смішно дивитися, як ті чуваки її тягали по різних кутках замку на тросах. Вуличний театр розчарував. Ну є ведмеді, ну є. По суті вони тільки лазили туди-сюди, як і чувак на ходулях.
А за Хмару можна довго писати. Треки в нього шикарні, але от поведінка на сцені це просто ппц. Сам як піаніст, не пробачу йому те, як він за роялем викабелюється. Але треки дійсно супер, і лабає він шикарно. Але понтів - више криши. І дуже неприємно було бачити, як на останній номер 8/10 глядачів тупо вийшли з замку, а вони дуже старалися.
На додачу до всього там же ми з Ксюхою ще і траванулися (заклад не буду говорити). Особисто моя оцінка - 6/10, могло бути значно краще.

Наталка Войтович
Було Атмосферно. Мабуть, все ж захід - для вузького кола, для меломанів, людей, які цікавляться мистецтвом. Тішить, що відвідувачі відпочивали не за пластмасовими подертими столами, а вкритими білими скатертинами із гарним посудом. Це тільки один приклад покращення рівня. Загалом - крок вперед.

Богдан Климчук
Безумовно "Ніч у замку" проводити треба, як не як візітівка міста. Але робити це з такими бюджетами в умовах, коли поганий запах убиває всю туристичну привабливість можуть лише люди або недалекглядні або для яких влада є самоціллю існування.

Павло Березюк
Ніч для любителів поспати під завивання опери) ) відстій повний

Pavlo Melnychuk
Непогано досить, підхід і колективи цікаві. Ті, хто любить фестивальні гурти - і так зможуть побачити їх за місяць на Бандерштаті. АЄОА - вогняне шоу необережне зовсім. Ледь не попалили людей, коли вогонь пускали і на додачу людям з дітьми під ноги феєрверки жбурнули. Це була жесть
- Лариса Жаловага
У моєї дитини ці феєрверки під ногами бахнули. Було не дуже приємно
- Дар'я Тимошкова
Пропалена у двох місцях футболка і обгоріле волосся на руках після феєрверку - це ЛЕДЬ не попалили???

Марина Лактионова
а мені сподобалось дуже-дуже, витончено,чисто, гарно, без мяса та ковбасок на кожному кроці зате багато перфоменсів та гарнющих вистав та показів, гарна музика.

Maiko Marina
НІЧ У ЗАМКУ!!! Досі під кайфом... не знаходжу жодного слова описати глибину моїх відчуттів. Душа перебувала в безкінечному емоційному та енергетичному оргазмі... слово «оргазм» сильніше за слово «ейфорія» чи «нірвана»? ))
Освітлення, сцена, декорації, учасники, шоу, елегантна фуд-зона… це організація навіть не європейського рівня, це рівень магічної казки. Дякую міській раді та Ігорю Палиці за можливість доторкнутися до неї. Дякую віртуозу Євгенію Хмарі за легкість звучання та створення атмосфери любові. В тебе з’явилось дві нові фанатки )))
P.S. Для тих, кому 300 грн. – це дуже дорого. За таке довготривале НЕЙМОВІРНЕ дійство з величезним бюджетом – це пил. Його реальна вартість 1500 грн за квиток. В Європі ми б заплатили всі 150 євро.
Для лучан, які обрали вчора Винника та Версаль… нам дуже не вистачало вашої присутності для повного єднання, для спільного вибуху емоцій… перепрошую, скільки вартував квиток на концерт Винника?

Руслана Цибуліна
НІЧ У ЛУЦЬКОМУ ЗАМКУ!Що це таке?Це наше обличчя МІСТА!А як ваше обличчя може показати хтось інший?)Правильно,так як захочеться!Це що відбувалось в замку цього року було просто "ШИКАРНЕ ДІЙСТВО ЗА БЄШЕНІ ГРОШІ ДЛЯ ІЗБРАННИХ" нічого спільного з фестивалем "Ніч у Луцькому замку" немає!!!Немає в Луцьку ні "медведей",а ні "літаючих балєрин"і т.д.Яке і чиє лице показували в Луцьку ???
А для майстрів як завжди знайшлось місце на "задворках в уголку".Дякую що ведмедів показали і "бамкалку"включили !А хто такі майстри?)А так ніхто!
Багато людей підходило і запитували:"що сталось,чому ви цього року не в замку?Без вас пусто!Кажіть щоб так більш не робили."
КОМУ КАЗАТИ,хто нас слухає!!!

Сергій Шишкін
Коли їдеш в ту саму Польщу на якусь імпрезу, тобі першим ділом похваляться своїми митцями, майстрами і т.д. А в нас своїх гноблять!
Це позиція влади і ментальність. Скоство це!
Піпл хаває - "На лабутенах, нах...".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хочуть організатори відбити витрати і ще й заробити,тому то і ціни такі.А тій пані яка ладна викласти 1500гр,то деякі люди живуть місяць на таку суму,і нічого порівнювати з европою,бо в нас хіба що ціни европейські,а зарплатами можуть похвалитися хіба що різні палиці-олігархию
Відповісти
Свято під час чуми, .пробачте під час війни. Сумно і огидно
Відповісти
Ну да, вся ж країна без концертів крім Луцька! Не мели дурні!
Відповісти
Цікаві оцінки. І неоднозначні. Цей рік я не ходив. Тільки Богдану Климчуку треба підучити мову (таке враження, що він закінчив лише 4-ри класи і один коридор, і то не вельми успішно), або зовсім ніде не писати. Проблеми з розділовими знаками. А Тимошкову шкода. Ця вміє гарно писати, але могла згоріти така красуня. Краще згоріти від кохання! Що б "Аверс" без неї робив би? А тролю Сергію скажу, що він селюк забацаний. Якщо війна, то що? Загорнутись в простирадло і йти на кладовище? Чи харакірі собі робити? У 1944 році визволяли Луцьк, а в Милушах солдатам співала з імпровізованої сцени автомобіля "ЗіС-5" Клавдія Шульженко. Нехай молодь гуляє. "Гуляй, рваніна, от рубля і више...", - співав Висоцький.
Відповісти
Ніколи раніше не ходили на Ночі - не розуміла, що такого мені мають показати в 12 ночі, щоб до того часу я не знала куди себе подіти. Цьогорічна Ніч відрізняється від північних концертів ОЕ і Хардкіс. Прийшли в 21. І не скучали до 3 ночі жодної хвилини.
Окремо здивували ціни і організація на фудкортах. Не знаю чия це заслуга, але молодці!!!
Відповісти
Коли ми перестанимо скиглити і сунути політику у всі щілини а не гордитися речами які піднімають імідж міста і автоматом тих людей які в ньому живуть. Ми сьогодні говоримо про високу ціну і в той же час така ж ціна була на стадіоні з однією різницею що там кошти пішли організаторам а тут пішли в міську дитячу лікарню для лікування Ваших дітей і внуків шановні Лучани . І крім того Ви мали можливість бобачити і почути те що не кожен житель більших міст Украіни може собі дозволити . По друге це зовсім інший формат фестивалю він не для того щоб істи картоплю а щоб долучитись до світового мистецтва , а слава богу на Волині є інші фестивалі які преслідують іншу ціль і завдання як наприклад також прекрасний фестиваль " Бандерштат" . Дякуйте тим хто дає можливість Вам відчути себе частиною цивілізованого і гуманного суспільства а не " Совками""
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні