Спорт, здоров’я і відпочинок: у Луцьку відкрили оновлений «Сіті Парк»

4
3
Спорт, здоров’я і відпочинок: у Луцьку відкрили оновлений  «Сіті Парк»
У Луцьку відбулось урочисте свято відкриття оновленого «Сіті Парку», що пройшло в рамках розширення соціального проекту «Сіті Парк» під патронатом соціальної програми луцького депутата Андрія Покровського «Ми Свідомі».

Рекреаційна зона «Сіті Парк» продовжує свій розвиток. Чимало людей зібралося, щоб побачити нові майданчики для активного відпочинку, заняття спортом та саморозвитку.

Багато лучан вже випробували майданчики та перевірили наскільки вони комфортні. Серед них – величезна кількість дітей.


«Сьогодні особливий день в історії соціального проекту «Сіті Парк». Усе задумане, на чому я неодноразово акцентував увагу, таки здійснилось завдяки спільним зусиллям. Для мене особлива честь зробити корисне на благо нашої громади, особливо коли це стосується майбутнього міста. Луцьк завжди себе позиціонував, як європейське місто із шануванням древніх традицій і прищепленням нових тенденцій. Саме це мотивує розвивати благоустрій обласного центру Волині. Наша громада є основною рушійною силою, мене надзвичайно тішить, що ви активно долучаєтесь шляхом своїх ініціатив, які неодмінно повинні бути реалізованими. Дякую Вам, адже Луцьк – наш спільний дім!», - звертається до лучан «винуватець» свята Андрій Покровський.


Луцький меценат підкреслив, що лише щасливі обличчя відпочиваючих і небайдужих людей дають йому стимул працювати та розвивати місто.

Не оминув свята й виконувач обов’язків мера міста Ігор Поліщук. Він наголосив, що проект «Сіті Парк» - приклад соціально відповідального бізнесу, а також подякува Андрію Покровському за небайдужість до міста, спорту і здоров'я лучан.


Окрім згуртованої і плідної роботи команди Андрія Покровського дуже важливо мати зворотній зв’язок та отримувати відгуки і оцінку з боку місцевих жителів. Адже конструктивний діалог йде на користь справі. Тому меценат завжди відкритий до нових ідей, вдосконалення існуючих проектів та готовий підтримати лучан.

«Наш меценат, наш депутат Андрій Покровський не шукає легких шляхів. Він бере найскладніше і робить «цукерочку». Ми горді, що ми живемо в районі «Сіті Парку». Ми постійно в діалозі з паном Андрієм і разом творимо Луцьк європейський», - з гордістю розповідає представниця громади Ольга Волошина.


Протягом урочистого відкриття лучани мали змогу насолодитися матчем з дворового футболу, баскетболу, виступом тейквандистів, мистецтвом стріт-арту, а також пограти у настільний теніс і на власні очі переконатися у комфортності нових місць відпочинку.

Зазначимо, що майданчики є абсолютно безкоштовними для користування. А отже, будь-хто може, за попереднім записом, прийти і активно та з користю провести час.

Крім того, в рамках соціальної програми Андрія Покровського «Ми Свідомі», за кошти мецената діятимуть безкоштовні спортивні секції з футболу, баскетболу та волейболу.

Записатися на заняття у секціях можна за телефоном: 099 215 50 75

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рагулі ви , Токарський вас усіх переплюнув і Ніч в замку теж.
Він зігнав усю бидлоту а у вас потуги укропівські
Відповісти
Попередня дописувачка - дурепа?
Відповісти
Порізали дерева,зруйнували зелену зону,понаставляли залізо-бетонних коробок,забетонували траву-дихайте пилюкою....На здоров’я!!!
Відповісти
Всеодно парк 900-річчя не дамо забудовувати як би не старався.все це робиться з галімим інтересом аж блювати хочеться щей очкаріка попіаритись притягнув єврей.а за метр свого житла залупив як за суму рідну жлобяра.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні