Буря у волинських лісах викорчувала дерева і поламала альтанки

1
0
Буря у волинських лісах викорчувала дерева і поламала альтанки
Буревій, що пронісся Волинню 29 червня, пошкодив майже 1500 га лісу.

Про це повідомили у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Найбільше від природного лиха постраждали лісові масиви державних підприємств Маневицького, Любешівського та Камінь-Каширського районів. В окремих місцях сильний шквальний вітер виривав із землі дерева та ламав їх, наче сірники. За попередніми підрахунками, загальна площа, пошкоджена внаслідок природного лиха, складає 1423,3 га.



Сильний вітровал звів нанівець зусилля маневицьких лісівників. Буквально днями працівники Галузійського лісництва облаштували в лісі нову й затишну альтанку. Однак під час вітру на неї впало велике дерево.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому біда а длякого джек пот ..Зараз кватирко дасьть команду провести санітарні рубки по виходу кубомаси оце підніме касу........Такщо це не біда а золота жилаааааа......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні