Лучани перекрили вулицю, бо в оселях не мають світла

8
-7
Лучани перекрили вулицю, бо в оселях не мають світла
Після сильного буревію оселі на чотирьох вулицях у Луцьку – досі без електроенергії.

Близько 19-ї години у п'ятницю 30 червня мешканці вулиць Паркової, Гончарова, Глушець та Градний Узвіз вийшли на акцію протесту. Люди перекрили вулицю Градний Узвіз.

Вони кажуть, що електроенергія зникла ще по обіді 29 червня, коли Луцьк накрила сильна гроза. Відтоді мешканці зверталися і до Волиньобленерго, і в міську раду, однак всюди їхні звернення ігнорували.

У ЦНАПі навіть ніби-то відповіли, що розглянуть їхню заявку лише в понеділок.

Натомість лучани стверджують, що у них вже "течуть" холодильники, псуються продукти, не працють бойлери. Без гарячої води і малі діти, і немічні.

Так само вулицю перекривають і на Дубнівській. Нема світла через грозу на вулиці Профспілковій. У службах на ситуацію так само не реагують.

На місці працює поліція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліщук мудро керує.Такими темпами Луцьк в первиннообщинний лад переходить
Відповісти
В мене погано працює інтернет, іду перекривати вулицю...
Відповісти
Ваша іронія недоречна. Одна справа інтернет - інша справа електроенергія! Коли майже усі прилади і техніка - електричні, то не до сміху! Зіпсовані продукти, відсутність гарячої води і їжі, відсутність зв'язку через неможливість скористатися радіотрубкою і мобільним телефоном та і той же інтернет!
Відповісти
Воду і нагріти можна, навчилися - на майданах скакати і вулиці перекривати. Якщо мені треба там пройти чи проїхати, я винен що у вас нема електроенергії? Ідіть до міськради і там перекривайте дорогу...
Відповісти
А хто вам винен що ви не вмієте ходити...українцям підтримка не рідне почуття...
Відповісти
Оце точно, придумали, ходять по дорогах, під брами до чиновників!
Відповісти
Романюк перевертається від цього Поліщука... Надіюсь вже одна вулиця проти є... Хоча його картора знизу будує і розбудовує територію... Совпадєніє?
Відповісти
Клоуни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні