--> Луцькі підприємці просять «не лишати їх без шматка хліба» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі підприємці просять «не лишати їх без шматка хліба»

1
2
Луцькі підприємці просять «не лишати їх без шматка хліба»
Підприємці з ринку «Львівський» просять вирішити питання щодо їх «виселення» із земельної ділянки, яку нещодавно придбав забудовник Руслан Юзва.

Про це йшлося під час сесії міськради у четвер, 29 червня.

«Пан Юзва купив цю земельну ділянку і нас з 1 липня виганяють з торгових місць, як собак. На цих торгових місцях ми вели господарську діяльність понад 15 років. Ми розуміємо, що на цих місцях залишатися не зможемо. Але скажіть куди нам подітися? Для моєї сім’ї це єдине джерело доходу.

Люди вклали в цей бізнес гроші і зараз залишаться без куска хліба. Ми просимо дати хоч якийсь клаптик землі для перенесення. Ми не хочемо чогось незвичного, а просимо дати нам працювати і стати арбітром між паном Юзвою та нами», – зазначила підприємець Вікторія Максимова.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зауважив, що це питання винесуть на розгляд архітектурної комісії.

«Пригадайте з яким скандалом і емоційними виступами хотіли перенести квітковий ринок. Так не можна, потрібно працювати з людьми і пропонувати їм альтернативу. Сьогодні ми з ними домовились. Також домовились і з підприємцями книжкового пасажу, підприємцями з ділянки для паркування на території Старого ринку», – сказав він.

Депутат Павло Данильчук додав, що колись це питання «підсунули» на розгляд обранців громади, адже хтось із працівників міської ради дав неправдиву інформацію, щоб депутати погодили знесення ринку «Львівський».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До яких пір оті"грошові мішки"будуть збиткуватися з людей і качати своіі права...Може пора іім "роги" пообломувати!!!!До яких пір все буде виріватися через "бакси"!!!????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні