--> Зірки шоубізу, спецефекти та путівки в «Артек»: у Луцьку – грандіозний дитячий конкурс | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зірки шоубізу, спецефекти та путівки в «Артек»: у Луцьку – грандіозний дитячий конкурс

1
0
Зірки шоубізу, спецефекти та путівки в «Артек»: у Луцьку – грандіозний дитячий конкурс
Професійний звук, світлові спецефекти та виступи зірок українського шоу-бізнесу.

Таким запам’ятається гала-концерт волинського етапу конкурсу «Яскраві діти України», який 28 червня відбувся в обласному драмтеатрі.

З 8 по 11 червня в містах та районах Волині відбувся відбір учасників в рамках обласного конкурсу «Яскраві діти України». А позмагатись у фіналі випала честь 24 дітям віком від шести до 14 років.

У середу, 28 червня, вони вражали журі та глядачів не лише майстерним виконанням здебільшого українських пісень, а й яскравими костюмами та щирими емоціями. Підсилювали ефект від виступів професійний музичний бенд та світлові спецефекти.

Організатори конкурсу – творче об’єднання The Bright Children of Ukraine та благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині».

«Наш конкурс покликаний відібрати кращих з кращих, найталановитіших, тих, кому Господь від народження дав чарівний голос, любов до пісні і талант. Не можу не привітати тих, хто допомагав нам організувати цей конкурс, напевно, такий масштабний – вперше на волинській землі. Ми започаткували цей конкурс на Волині, але я впевнений, що це тільки початок, впевнений, що таке свято стане доброю традицією», - зауважив народний депутат Степан Івахів.

Допомагав організовувати волинський конкурс й автор проекту «Яскраві діти України», нардеп Ярослав Москаленко.

Визначали переможців Степан Івахів, співачка Світлана Тарабарова, заслужена артистка України Рімма Шаповалова, фіналістка шоу «Голос країни-7» Віра Кекелія, народні артисти України Юрій Рибчинський та Тарас Петриненко, луцька співачка Галина Конах.

Віра Кекелія та Світлана Тарабарова також запалювали зал своїми піснями.

Насамкінець учасників пісенного конкурсу нагородили численними призами, серед яких – і путівки в табір «Артек».

А переможницею волинського конкурсу «Яскраві діти України» стала Христина Поліщук, яка акапельно заспівала народну пісню «Летів пташок». Дівчина представлятиме Волинь на всеукраїнському конкурсі і має шанси представляти країну у Санремо.
Переможниці конкурсу Христині Поліщук журі аплодувало стоячи
Переможниці конкурсу Христині Поліщук журі аплодувало стоячи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво, Локачі, браво, Христинко! Гордість!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні