--> На Світязь «рванули» відпочивальники: як починається туристичний сезон. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Світязь «рванули» відпочивальники: як починається туристичний сезон. ФОТО

5
-5
На Світязь «рванули» відпочивальники: як починається туристичний сезон. ФОТО
Після холодного й дощового червня на Шацьких озерах зафіксували перший наплив туристів.

До минулих вихідних на пляжах довколо озера Світязь було порожньо. За словами місцевих жителів, фактично туристичний сезон на Шаччині стартував у неділю, 27-го червня.

В урочищі Гряда, улюбленому місці відпочинку багатьох волинян і не тільки, ще до неділі туристів було відносно небагато. Ажіотаж на Гряді почався на День молоді.

Хоча на пляжах довколо озера Світязь - людно, пік сезону в довколишніх селах та на турбазах очікують усередині липня. Цього року відпочивальники почали прибувати до Шацька значно пізніше. Бо, кажуть у селі Світязь, на заваді сезону стала негода на початку літа.

Нагадаємо, у селі Світязь нещодавно обговорювали план реконструкції пляжу. У планах зробити територію біля озера комфортною для відпочинку та торгівлі.

Серед намірів - і поставити пам'ятник "бабі з пончиком".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За такі гроші можна поїхати в Болгарію
Відповісти
Там кацапи все засрали,та і взагалі Світязь то щось своє,рідне і кохане.
Відповісти
Екологія Світязя і Шацьких озер загалом - в КАТАСТРОФІЧНІЙ ситуації.Усі туристичні бази хатки готельчики - зливають свої фекалії підземними і прямими водами у Світязь. Побудувати правильну каналізаційну систему - про це щось ще ніхто не заїкавс. Тим часом вода все жовтішає. Були там з дітками 9-10червня. На воді плавають твердуваті кульки оброслі водяним мохом. вздовж усієї берегової лінії. По нашим нюхо-дотиковим дослідам - це масове нашестя каки.
Зате памятник бабі з пончиком - от справа на Світязі №1.
Відповісти
Як можна бути тако тупою? https://ar.volyn.ua/2016/07/18/ridkisni-vodorosti-yaki-ochyschayut-svityaz-masovo-prodayut-zakordon/
Відповісти
На гряді вже давно зроблено центральну каналізацію за гроші від міжнародних фондів, тому це лише якась Ваша хвора фантазія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні