--> У Луцьку знову зливають нечистоти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку знову зливають нечистоти

10
1
У Луцьку знову зливають нечистоти
У Луцьку продовжують зливати нечистоти на вулиці Мамсурова. Вчора представники громадського формування «Варта порядку» помітили там аж чотири автомобілі.

Тільки один з водіїв погодився показати відповідні документи, інші ж, навпаки, поводили себе доволі агресивно, погрожуючи навіть фізичною розправою, - повідомляє громадське формування Варта Порядку.

Нагадаємо, рішенням міськвиконкому було встановлене єдине місце зливу нечистот на вулиці Мамсурова. «Луцькводоканал» зобов’язався вести облік зливу та перевіряти договори у перевізників, визначили й час можливого зливу з 9 до 18 години, однак всі продовжують ігнорувати ці вимоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Першим проігнорував рішення виконкому Луцькводоканал, бо не розпочали належної роботи. Якщо КП не працює, то що хочете від приватних підприємців?
Відповісти
А де наш Бетман укропівський з дивізією Смерть порядку?
Відповісти
то що ви хочете від тих, хто зливає, якщо водоАнал не контролює ?
Відповісти
Реально вже дістало. Знайду тих уродів, спалю їм машини, номери я змалював. Вже просто немає терпіння вдихати той сморід. Сьогодні вночі мусив закривати всі вікна, живу по Львівській. Діти постійно кашляють. Якщо влада нічого не може зробити, бо все куплено, потрібно вирішувати ситуацію радикально. Якщо вони чхають на закон, то чому люди мають терпіти таке свавілля.
Відповісти
Як надумаєте палить-маякнете, я пару каністр бензину принесу)
Відповісти
То директора Водоканалу до відповіді, чого саботує рішення. І стане перед громадою, а не перед своїми і відчитається.
Відповісти
"«Луцькводоканал» зобов’язався вести облік зливу та перевіряти договори у перевізників,". А що від цього зміниться, коли буде облік перестане смердіти? Це в міській раді такі умніки що формулють такі рішення виконкому , роблять лише видимість боротьби зі смородом.
Відповісти
А хто така варта порядку що я іім маю договір показувати, муніципалам покажи, поліцііі покажи, екологам покажи, водоканалу покажи - працювати немає коли...
Відповісти
в хто ти такий, щоб зливати хєрню в каналізацію, щоб потім пів луцька дихало смородом? І тут фраза " бабло не пахне" не проходить. Бо через таких мудаків, страждають люди.
Відповісти
а за фразу " шо с.ка знімаєш .ля. , треба було зразу по їбальнічьку і головою в каналізацію, куди спускали нечистоти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні