--> Акціонер Гнідавського цукрового заводу подав у прокуратуру на активістів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Акціонер Гнідавського цукрового заводу подав у прокуратуру на активістів

36
0
Акціонер Гнідавського цукрового заводу подав у прокуратуру на активістів
Голова спостереженої ради ВАТ «Гнідавський цукровий завод» Ярослав Галькевич обурений діями окремих політичних діячів. На його думку, маніпулюючи на темі неприємного запаху у Луцьку та вводячи людей в оману, вони намагаються заробити собі політичних бонусів.

За словами акціонера, він завжди готовий до діалогу з громадою, бо тільки разом вони зможуть знайти вихід з ситуації, однак з політиканами розмовляти не буде. На його думку, всі ці популістські заяви щодо сірчаної кислоти, хімічного виробництва та інші нісенітниці не відповідають дійсності, а лише підбурюють людей.

«На той час, коли мене обрали головою спостережної ради цукрового заводу, таких підприємств в Україні було більше двохсот, нині працює менше сорока. Я зробив все для того, аби на Волині такий завод залишився. В результаті багаторічної співпраці з іноземними кампаніями ми здійснили повну модернізацію цукрового заводу і він запрацював з новою силою. А це податки, сотні робочих місць», - переконує Ярослав Галькевич.

Галькевич запевняє, що «не такий страшний звір, як його малюють» і крім неприємного запаху, який відчували жителі прилеглих територій, жодної загрози здоров’ю людей не існує. Та й неприємний запах теж скоро відійде у небуття, зараз над цим працюють найкращі спеціалісти, а скиди на поля фільтрації – це явище тимчасове, адже невдовзі запрацює біогазова установка.

«Він (ред. Дмитро Климук) підбурює людей, організовуючи мітинги, розповідає різні страшилки про сірчану кислоту, хімічне виробництво та ракові клітини, які зовсім не відповідають дійсності. Зрозуміло, що люди налякані. Більше того, цей молодий чоловік перейшов всі межі, звинувативши мене в тому, що нібито я вбивця, вбиваю українців. Аби відстояти своє чесне ім’я, я звернувся з відповідним позовом до суду про захист честі, гідності та ділової репутації й відшкодування моральної шкоди в сумі 1 мільйона гривень, які я зобов’язують передати на благоустрій міста Луцька», - розповідає Ярослав Галькевич.

До речі, ВАТ «Гнідавський цукровий завод» – один з найбільших платників податків та одне з бюджетоутворюючих підприємств області. Потужності підприємства дозволяють переробляти 5 тисяч тонн буряків за добу. Свого часу саме завдяки заводу виник цілий район Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого собі, "крім неприємного запаху"... - та, хто він такий, що може заставляти людей дихати і жити в постійному смороді?! не можна було і починати те виробництво без встановлення необхідних фільтрів!!! хотів зробити легко і швидко на здоров"ї та якості життя людей?!
Відповісти
ти - тупа швабра, сказано - завод - стоїть, людьми - маніпулюють. Звикли скакати - за обіцянки кращого життя, а в даному випадку - просто хочуть віджати завод. Смердить - гівно, яке виливають люди з СВОЇХ вигрібних ям, на поля ЗАВОДУ.
Відповісти
так завод же ж і качає те гівно на свої поля фільтрації
Відповісти
Оце Климук попав!
Відповісти
Не "забардзо"він свою мораль оцінює??!!
Відповісти
перше ту моральність мати потрібно!!! ні стида, ні совісті, ні гарних слів про цю п...
Відповісти
взагалі ніякої немає, а мвльйон - це ще мало
Відповісти
Хай спочатку платить "білі" зарплати, а не веде подвійну бухгалтерію, вельми чесний позивач.
Відповісти
Пусть меняет жильё и переедет в район цукрового.
Відповісти
Люсінда, ти можеш хоч сьогодні, чемодан - вокзал - роіся
Відповісти
зік хай фашисте клятий
Відповісти
Галькевич і його компанія заробляє мільйони на здоровї людей , які там працюють і заробляють гроші і які навкруг проживають. Все це "побрехеньки" і обіцянки для окозамилювання на рахунок біогазової установки. Свого часу на очисних спорудах міста Луцька також збудували приміщення для білгазової установки, але вона за 45 років жодного дня не запрацювала.Також там збудували завод для сушки ілу, який також не запустили. Висновок один - засмородили північну частину Луцька і прилеглих сіл і всім десь , що найперша екологічна катастрофа в місті- це очисні споруди , які на "ладан дишуть", ггроші то ніби освоїли , а все тільки на паперах.Там такий сморід стоїть вже не один рік і екологи бють на "сполох". а віз і нині там. Спалах "Боткіна " від якого пів села лікувалися в ще тоді інфекційному відділені обласної лікарні, так і нічого не навчив "діячів" Водоканалу. Нині анезіаторські машини вигружають хто зна які нечистоти не на очистку, а прямо у відкриті відстійники так звані карти, які найближчі до села і від них вонь ще більше посилюється. ТАК ЩО НЕ ВІРТЕ ГАЛЬКУНАМ І ІНШИМ БАГАТООБІЦЯЮЧИМ,БОРІТЬСЯ,БО ПРАВДА ОЧІ КОЛЕ,А В НИХ МІЛЬЙОНИ В З РУК "УПЛИВАЮТЬ"ОТ ВОНИ І БІСЯТЬСЯ ,БО ВОНИ ТАМ НЕ ПРОЖИВАТЬ А СИДЯТЬ В КАБІНЕТАХ ПРИ ДОРОГУЩИХ КОНДИЦІОНЕРАХ.....
Відповісти
позов проти цих "галькунів- гамн..." - він має відповісти за ту смердоту, яку ВЖЕ НАРОБИВ!!!!
Відповісти
ти ба яке !!!!!!!!! засрав весь луцьк і ще й претензії висуває. може самому добровільно здатись ?
Відповісти
Да він ку.ва хоче щоб його втопили в тому гі.ні яке він наробив.
Відповісти
гівно - не його, а твоє... дивись щоб сам не втопився
Відповісти
Смердить - гівном, а завод - виробляє цукор ))
Відповісти
Обнаглів директор. Стільки часу нюхаєм гімно, а він ще щось хоче доказати в суді. Ми розуміємо що справа не тільки в цукровому, але ще доберемось до ковбасникіав і т.п.
Відповісти
Какай розами і буде пахнути квітучим садом
Відповісти
Ви розам певно також в туалет не ходите,але ж ваше не смердить на весь Луцьк?А за воду і каналізацію ми з Вами платимо одинаково,зрозуміли??????
Відповісти
так зливайте свою каналізацію в себе на районі...
Відповісти
а ти давно с-пуд кувлє місцевою зробилась ?
Відповісти
А не занадто високо те п...до свою мораль оцінює!!!?Як можна оцінювати те,чого нема?ДОРЕЧІ активісти не проти Цукрового заводу,а проти БІОПЕКу.Хоча коли на одному виробництві ,поряд,виготовляється Цукор,і Сальвент денатуралізований Бітрексом,Етилацетатом,Біоетанол денатуралізований бензином,Етанол!????!!!!!!Варто призадуматись чи при здоровому глузду власники?
Відповісти
Відкрийте вікіпедію " ЕТАНОЛ" і почитайте.
Відповісти
Перед введеням заводу в експлуатацію, хтось прогнозував, який буде результат від змішування його відходів з феуаліями Вересневого? І не лише причина в запаху, як стверджує акціонер, екологи вже доказали що в повітрі є перевищення по аміаку і сірководню. Прокидаєшся від першіння в горлі, сам на собі відчуваю, а сморід такий, що викликає рвотний рефлекс - це що? Це пряме отруєння людей і за це потрібно відповідати. А хто буде компенсовувати моральну шкоду всім жителям які все це нюхають, якщо кожен заявить по мільйону???!!!
Відповісти
Ігор, відкрий інтернет за минулий рік, як Моклиця збирав наради з приводу смороду в Луцьку. І як петицію реєстрували проти смороду. Тільки спиртзаводу ще не було і бабки збивати не було з кого. Все тишком-нишком до зими і затихло. І статті були з тими ж фотками що зараз і коментарі давали наші чиновники. Мова ж йде за те, що хтось вводить людей в оману і чужими руками хоче рейдернути завод
Відповісти
Щоб Ви собі знали ,може щось там і Мокриця і збирав,і минулого року також смерділо,АЛЕ ТАК ЯК ЦІЄЇ ВЕСНИ І ЛІТА не смерділо ніколи,НІКОЛИ!!!!!!!!!це Вам результати діяльності підприємства,якому на...ти на екологію,яке випливало неочищені відходи виробництва на поля фільтрації,і це вам реакція яка з того вийшла.
Відповісти
Не знаю хто які наради проводив минулого року, кажу про те, що вічуваю сам зі свєю сім`єю та сусідами. Проживаю в районі підшипникового та Львіської з 1986 року, такого зловоння, яке почалося цієї весни НЕБУЛО НІКОЛИ, на ситуацію вплинув якийсь новий потужний фактор. І логічнор що це повязую з початком діяльності нового заводу, тому що він також почав роботу цієї весни. При цьому інших факторів з рахунку ніхто не знімає, але в першу чергу повязую ккардинальне погіршення ситуації з біоетанольним заводом. Крім того на сайті Екоінспекції області http://voldei.gov.ua/news/shchodo-nepryyemnyh-zapahiv-v-mistu-lucku-ta-luckomu-rayoni чітко сказано, що після перевірки встановили, що біоетанольний завод здійснює господарську діяльність в порушення ТРЬОХ ЗАКОНІВ УКРАЇНИ: «Про екологічну експертизу», «Про охорону атмосферного повітря», «Про відходи». А власник, замість вирішення проблеми смороду, подає в суд на активіста протестів і заявляє про те, що хтось хоче "віджати" завод. Хто дав дозвіл на роботу заводу в порушення трьох Законів України ???!!! І хто понесе відповідальність за це безчинство ???!!!
Відповісти
Люди, та зажрався він. Звісно, що не про людей думає , а про своє багатство.
Відповісти
На Волинь24 є стаття за 28вересня 2016року. Прочитайте до кінця і тоді дайте свої коментарі.
Відповісти
Стаття " З унітазу в Стир"
Відповісти
Був вчора на мітингу. Хотів для себе розібратись хто винен... Те що ніс тойКлимук вражає.Там в людей міг статися інфаркт. Але мене порадував Смаль- зовсім інша риторика! Він не кричав, не лякав людей, не казав куди бігти і що робити. Сказав потрібно дочекатись рішення суду, а потім когось звинувачувати. Мабудь в Мерії вже йому пояснили, що відходи фекалій з Вересневого, які належать місту, тупо зливають на ПРИВАТНУ територію Галькевича!!! Де вони(фекалії) змішуються з бардою, яка сама по-собі не дає такого смороду.
Відповісти
А людям скільки мільйонів заплатите за сморід ,?
Відповісти
Вони дочекаються .люди їм зроблять ,терпіння вривається,треба їх і іхні сім'ї привести на місце смороду прив'язати до стовпа на двоє суток ,і хай нюхають ,тоді може щось вирішать, стовп ганьби !!!!!!!!! Їм гроші хатьмарюють розум, порядність,ганьба такі людям ,хапугам коли ндчться!!!!! Люди подавайте позови на них ,хай нам платять ,і нашим дітям по мільйону ,за те що змушують дихати їхніми хімікатами ,гамном позор такій владі ,це неможуть поділити портфелів ,а люди страждають,не забувайте за гріх рано чи пізно треба буде заплатити тоді і бог не поможе .
Відповісти
кого попередити ? завод зливає гівно на поля фільтрації з 1960-го року
Відповісти
хай акціонер візьме сім'ю та виїде до своїх фільтраційних полів (ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ) на відпочинок надихавшись ароматів оздоровиться .... 26 червня район ЛПЗ цілий день сморід!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні