--> «Це – розправа»: Суддя Пушкарчук розповіла, як журналісти проникли в її квартиру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це – розправа»: Суддя Пушкарчук розповіла, як журналісти проникли в її квартиру

20
14
«Це – розправа»: Суддя Пушкарчук розповіла, як журналісти проникли в її квартиру
Суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук вважає вихід телесюжетів про її житло та родину розправою за винесене рішення про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради.

У коментарі виданню «Волинь24» суддя розповіла, що до неї не звертався ніхто із журналістів ні з проханням прокоментувати прийняте рішення, ні – з приводу її декларації. Натоміть знімальна група телеканалу «Аверс» проникла без дозволу в її житло.

«В п’ятницю ввечері я гуляла в місті з донькою і внучкою. Телефонує невістка, з якою ми проживаємо разом, і каже, що до нас ввірвалися якісь люди, нібито кореспонденти», – розповіла суддя.

За словами Марти, яка проживає в цивільному шлюбі із сином судді, вона повернулася після роботи додому, вхідні двері закрила, проте не замкнула. Пішла до ванни перевдягатися, як почула, що гавкає собака і по квартирі хтось ходить. Жінка вийшла і побачила сторонніх людей, які почали питати, чи тут проживає суддя Валентина Пушкарчук.

«Вона сказала, що тут проживає, але зараз – на роботі. І попросила вийти. Хто дав право заходити в моє житло? Окрім того, що це – приватна власність, і таке проникнення в квартиру – це вже кримінал, житло судді захищене окремим статусом. Журналісти не розуміють, що поставили в небезпеку моє життя і життя моїх рідних? Я маю справу із різними людьми, із злочинцями, а після кожного суду завжди одна сторона не задоволена. 25 років працюю і такого ще не було», – обурюється суддя.


«Перед цією квартирою знімальна група вже встигла заїхати до мого колишнього чоловіка, який проживає в Зміїнці. Показали в сюжеті і вулицю, і номер будинку… усе це, звісно, супроводжувалось негативними коментарями. Також «вичислили», де живе моя донька. У сюжеті не показали, але також їздили до однокласника колишнього чоловіка – у нього теж прізвище Пушкарчук і по-батькові – Петрович. Питали в нього про будинок, про мене: де живу і з ким. Вирішили, що він – мій брат», – каже представниця Феміди.

Суддя переконана, що персональні дані журналісти отримали за сприяння Луцької міської ради. Зокрема, їм надали інформацію, що Валентина Пушкарчук досі перебуває на «квартирній черзі».

Як пояснила суддя, знімати з квартирної черги – обов’язок міської ради. Коли придбала квартиру (половину вартості платила сама, половину – відшкодувала судова адміністрація), отримала відповідне рішення Луцької міської ради, чому з черги не зняли – запитання до чиновників.

Після виходу сюжету, до Валентини Пушкарчук звернулася знімальна група «1+1» з проханням прокоментувати рішення. Разом із ними завітали журналісти «Аверсу» і знову задавали питання про житло і родину.

«Я нічого не приховую, тому розповіла: жила і в тій квартирі, де зараз дочка мешкає. І ще в двох квартирах на ДПЗ. І в Маневичах мала квартиру колись. То вони зробили новий сюжет про «подробиці життя судді і її дочки», де сказали, що суддя повідомила нібито має дві квартири на ДПЗ і одну – в Маневичах, які не внесла в декларацію… Я не знаю, чий це телеканал, кому це треба – я ніколи в це не вникала і вникати не буду. Але це вже вийшло за всі рамки і, звісно, я буду звертатися у відповідні органи», – каже суддя.

«Усе це пов’язую із справою за позовом Юлії Вусенко до міської ради про поновлення на посаді і визнання незаконним рішення. До винесення рішення не було ні тиску, ні непорозумінь. А те, що почалося після, я розцінюю як розправу. Не знаю, чому міська рада вирішила, що вже не просто влада їхня, місто їхнє, а й суд – теж їхній… Нинішній секретар ради Ігор Поліщук офіційно на сесії заявляє, що вони зі мною розберуться… З чим «розберуться»? Мені соромно, що юристи, які були представниками в суді, допускають такі маніпуляції», – коментує ситуацію Валентина Пушкарчук.

Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто за гроші треба нести відповідальність.
Відповісти
нечего на зеркало пенять, коли рожа крива )))
Відповісти
Отак відчувають себе і ті люди, яким служителі феміди виносять несправедливі і незаконні вироки та рішення. Коли ламають людям життя і долі, бо суд хоче бере до уваги, а хоче не бере ті чи інші докази. Правда тяжко, неприємно і боляче коли руйнують тобі життя за те чого не робив (на думку судді)?
Відповісти
Укроп нагліє
Відповісти
суддя молодець - дає бій банді укропу
Відповісти
Відверто кажучи те, що вийшло у телесюжетах, не укладається ні в які рамки Закону та і моралі. Прийнято судове рішення, далі є апеляційна та касаційна інстанції. Якщо буде скасоване рішення з тих чи інших підстав, якщо є дані про те, що суддя була кимось "мотивована" і прийняла неправосудне рішення, врешті є на це правоохоронні органи. А так, до прийняття рішення мовчок, після нього, коли воно ще не переглянуто вищою інстанцією відверта і нагла спроба затоптати суддю у гам - но, це при тому, що до судді ніхто не підійшов та не з"ясував у неї чи не бажає вона дати пояснення з приводу своїх статків, після чого перевірити те, що вона скаже та дати об"єктивну іформацію. І взагалі чому сюжет по статках виходить в одному сюжеті про судове рішення. Висновок один: Банда захопила владу у місті, хоче підім"яти під себе і суд не гребуючи будь - якими засобами. А хто власник даного ЗМІ - думаю не треба до гадалки ходити!!! Підготовка до виборів!!! А троликам, які десь тут під ногами попискують, я думаю треба краще жувати те, що їм дають за їх огидну писанину, а не робити розумний набундючений вигляд, викладаючи свої недолугі коментарики!!!. Тьфу на вас!!!
Відповісти
стань перед дзеркалом, як будеш плювати. чи може хочеш розказати, що суддя має право змінити суть вже підписаного рішення ? закон дозволяє лише виправити опмски, а не видаляти частину тексту, що суттєво міняє суть рішення.
Відповісти
Ігор Поліщук, це ти?)))) тому що хто ще міг би таку фігню написати про нібито змінене рішення))) юристи-недоростки не розуміють, що рішення залишилось незмінним... мотивувальна частина ніколи не була рішенням - невігласи
Відповісти
ЗНАТОК ТИ засраний. мотивувальна частина якраз і є підставою для винесення рішення по суті.
Відповісти
Тобто по вашому прийняти рішення а через чотири дні в ночі, його переписати з галочкою, "помилочка вийшла". Вибачте помилитись ви можете толчком "Ч чи М " а не виносячи рішення які мають такі значення для життя міста. Хай ця баба бо язик не повертається назвати її судлеб пройде відуритий детектор брехні, от тоді ми і побачемо чи це помилка, чи очередна квартира за рішення. І як думаєте пройде? А хрен вам з ріпкою, прикриється недоторканністю
Відповісти
із якими це злочинцями має справу суддя пушкарчук, якщо вона не займається кримінальними справами ? може з тими, що хабарі носять ? звичайно, проникнення у квартиру є недопустимим, але перекручування судового рішення - це злочин. нормальна людина не буде робити крику , якщо із її нерухомістю все в порядку.
Відповісти
Ні слова про те, що викликали поліцію, що звернулись у правоохоронні органи із заявою.
Чому б це?
Відповісти
Я б підняв питання про те , що в таких горе-журналістів і телеканалу, необхідно забирати ліцензію нехай потім хазяїн дасть по голові за такий прокол, але ж прокол організували не самі журналісти, була ж напевне вказівка двометрового карлика чи його вірної собаки секретаря, от тільки цікаво чи в письмовому вигляді смс чи усної
Відповісти
Для сірої луцької безмозглої біомаси влаштують в замку свято щоб вони Хазяїну дякували до самих виборів, десь і покажуть силу які у них міцні яйця. Місто захоплює примітивна шайка наперсточників.
Відповісти
вивчи граматику і прикуси язика, бо твій інтелект аж пре . Якщо суддя і *баба*, то це не заважає приймати справедливі рішення, Я поважаю суддю Пушкарчук .
Відповісти
знаємо такі "справедливі" рішення, які потім скасовує апеляційна або касаційна інстанції. не кажучи про рішення Європейського суду з прав людини
Відповісти
шайка наперсточників, яка захопила країну, називається БПП
Відповісти
УКРОП - зграя родом з рекетирських 90х! Геть укропівське одоробло з влади! АВЕРС - це повний брудний, не вимитий РЕВЕРС: відсутність професіоналізму шкалить з діями, що містять кримінальний відтінок.
Відповісти
а за брехливі суддівські рішення не соромно?
Відповісти
Суддя права - всім не вгодиш: одна із сторін по справі буде невдоволена рішення суду. Однак по цій справі суддя поступила принципово,у відповідності із законом. Не сподобалось "Аверсу"-? А їм багато чого не подобається,коли не виконується їх "заказняк". Наприклад,з яким ентузіазмом вони "розкручували" справу про "незаконну" продажу виконацями квартири гр-н Швейгер. А коли суди визнали дії виконавців законними - мовчок. Ось вам і "незалежна" вона же продажна преса.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні