--> «Мене побили через позицію до нинішньої луцької влади», - активіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мене побили через позицію до нинішньої луцької влади», - активіст

15
1
«Мене побили через позицію до нинішньої луцької влади», - активіст
Серед білого дня у Луцьку побили очільника Національного корпусу «Азов» на Волині Андрія Д’яченка. Він підозрює, що це через його позицію до нової луцької влади.

Про це чоловік розповів в коментарі «Волинь24».

Андрій Д’яченко каже, що його побили близько 12 години дня 22 червня на вулиці Кравчука.

«Я виходив з дому, мав їхати у справах, на зупинці чекав маршрутку, раптом зі спини на мене напало двоє молодиків спортивного типу. Вони повалили мене на землю, почали бити ногами і руками. Один бив по корпусу, інший – по обличчю. Били близько хвилини, після чого втекли у двори», - розповідає чоловік.

Він зазначає, що нападники нічого йому не говорили, їхніх облич він також не побачив. Однак Андрій Д’яченко пов’язує побиття зі своєю опозиційною позицією щодо нинішньої луцької влади.

Потерпілий отримав кілька забоїв, можливо у нього зламаний ніс.

Очільник Національного корпусу «Азов» на Волині вже звернувся до правоохоронних органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Машину спалити, побити на вулиці, наркоту підкинути в холодильник... о це є рівень.
Відповісти
так посміхається, сподобалось чи що?
Відповісти
"Азову" всьому так треба - фашисти!!!
Відповісти
Фашисти -це совки та любителі руССкаго міра.
Відповісти
Це не кримінальний район. Це сфери впливу. Це такі, які стояли і підпирали стіни будинків біля міськради у той день, коли Вусенко повинна була прийти на роботу. Не виключено, що випадок повязаний з заснуванням нової громадської організації "Азову". Так буде і далі, якщо хтось буде думати не так, як думає укроп і його члени.
Відповісти
У Вас є хтось крім УКРОПА??? Чи так аби потарахтіти і когось згадати??
Хлопець посміхається, каже били близько хвилини один в корпус, другий в голову, а тепер включай "правда" логіку, за хвилину більш менш спортсмен або як ви там називаєте "тітушка", цього товариша в асфальт б вкатав, і він б точно не посміхався, і ходити було б тяжко, а говорити тим більше! А тут двоє! А вам аби когось згадати, обісрати і т.п. Привикли діванні воїни коментувати і без фактів когось згадувати!
П.С. могло б бути сплановано своїми і ним самим, щоб зробити ВАУ дивіться що робиться!
Відповісти
Ой, одні біля одного корита погані й вороги, а другі - білі й пушисті. Дві кормушки б'ються, піаряться, дориваються, відпихають одне одного... Люди, отак просто задумайтесь: а де тут про вас? А про вас, люди, згадають перед найближчими виборами до найближчої кормушки. Отоді прийдуть до вас і "герої-атовці", і "добрі господарники", і патріоти всіх мастей та кольорів. готуйте попкорн і багато довіри. все буде в шоколаді.
Відповісти
В чомусь ти правий! Одні піаряться, дориваються, і нічого не роблять!
Другі щось роблять, мало хто замічає! треті, роблять і всім все не то, бо потрібно обісрати! четверті, просто наблюдають, касу стрижуть і всіх вертіли на карандаші! Пяті, тільки гавкають які вони п...ті, і на тому все!
Відповісти
Ну то я ще раз наголошую, що робиться цей весь карнавал аж ніяк не для того, аби людям стало краще хоч на грам. В країні, а локально у нашому місті, давно вже два різні світи - світ де рвуть собі зади, аби наживатися на дурному ближньому, і світ, де втомлені, задовбані та обдурені люди впахують за копійки, ледь зводять кінці з кінцями, АЛЕ всяк з них вірить у когось доброго, нового, мусі-пусі-няшного, який ось точно як прийде так і наведе одразу... На тому боці у народу немає друзів. Ніхто чесний не доривається на той бік.
Відповісти
Ігор Петрович, ваші пси тягнуть вас на дно
Відповісти
Докази де? Чого не Срапін зі своєю самообороною, чого не "побратими", да багато чого я можу тут навигадувати!
Відповісти
Бог Один не спас?
Відповісти
АРТИСТ ЗАКРУГЛЯЙСЯ ХЛОПЧЕ
Відповісти
якось усе в "тєму ". вчора пройшла реєстрація нового ГФ, сьогодні побили великого активіста, громадського діяча, майора (скільки років, і який військовий вуз) - чим не проичина оголосити війну тим кого уже призначили ворогами, а на війну майор поведе 14-17 літніх, таких як у Львів на штурм обл. ради возив
Відповісти
от реально, люди, у вас багато знайомих, які за коротенький час здійснили в АТО блискавичну кар'єру від рядового одразу в майори? що за подвиг здійснив нациствуючий хлопачка з освітою історика? яку амбразуру і яким місцем прикривав? за речництво таке звання, за "бла-бла-бла" великі погони? ну то воно й не дивно, що за великим званієм послідувало пробивання у політику. напевно є кому проспонсорувати, кришанути. хоча відомо ж, що ці всі корпуси й дружини - чергове окозамилювання для недалеких, пустишка для перетяжки голосів на майбутніх місцевих виборах. а байци то хто? страшні бородаті школярі з бананками "свастон", які неприховано пруться по Гітлеру і називають це українським націоналізмом? оті ото ходіння з факелами, скандування... багато з того користі? а для тих, хто поспішить звинуватити цей коментар у "очорненні героїв" - читайте краще програми цих молодчиків, вдивляйтеся у символіку, і навчіться нарешті розрізняти тих, хто був в АТО. відрізняйте героїв від показушників та маріонеток.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні