«Не можуть розібратись, хто кому рабінович», - Гунчик про сморід у Луцьку

4
13
«Не можуть розібратись, хто кому рабінович», - Гунчик про сморід у Луцьку
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик вважає, що у луцького смороду багато причин і самостійно розібратись з ними місто не може.

Про це стало відомо 19 червня під час оперативної наради в облдержадміністрації.

Зі слів голови ОДА, причина смороду – комплексна. І винен у його поширенні далеко не лише біоетанольний завод. Серед причин також те, що у Княгининівській громаді та в районі Вишкова, в Гіркій Полонці не працюють очисні споруди, немає відведення фекалій з Вересневого.

«Не можуть розібратись, хто кому рабінович», - зауважив посадовець.
Він закликав екологічну інспекцію перестати «гратись» з керівниками, які дивляться на приписи крізь пальці.

«Я не захищаю міську владу, але це не проблема одного міста. Це проблема усіх навколишніх сіл, бізнесу, який зливає нечистоти, це проблема культури людей», - додав Гунчик.

Нагадаємо, Гнідавський цукровий завод тимчасово вирішив проблему з відведенням каналізаційних стоків з мікрорайону Вересневе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сказав губернатор, треба відповідним структурам працювати, а не відписки робити, винен, штрафуй на повну котушку, тоді, може, задумаються, що роблять, вони ж тут теж живуть.
Відповісти
А хто головний в області? Не може навести порядок - іди грядки копай
Відповісти
20 травня спальний район ЛПЗ сморід нестерпний!!! Смердить третій місяць!!! Коли нарешті почуємо про комплекс заходів по ліквідації цієї НАДЗВИЧАЙНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ від влади області, району, міста та керівництва цукрового заводу!!!
Відповісти
перепрошуємо 20 червня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні