У сусідньому з Волинню районі бурштинокопачі побили поліцейських

5
0
У сусідньому з Волинню районі бурштинокопачі побили поліцейських
На кордоні з Волинською областю бурштинокопачі побили правоохоронців.

У суботу, 17 червня, поліцейські виявили незаконний видобуток бурштину та вилучили дві мотопомпи у старателів, - повідомляє прес-служба ГУ НП у Рівненській області.

Більше ста осіб спиляли дерева, які перекрили рух десятьом правоохоронцям.

Трьох правоохоронців з тілесними ушкодженнями у виді численних забоїв, ссадин та травм голови госпіталізували до лікарні.



Інцидент стався близько 4 години ранку в лісі біля села Великий Черемель.

За попередньою інформацією, у копачів була при собі зброя, оскільки з натовпу неодноразово лунали звуки, схожі на постріли. Поліцейські теж стріляли у повітря.

Після цього до Рокитнівської райлікарні з вогнепальним пораненням ніг звернулися двоє місцевих жителів - із сусідніх сіл Вежиця і Старе Село.

Потерпілі заявили, що в них стріляли поліцейські. При цьому Нацполіція зазначає, що у її співробітників немає зброї або спецзасобів, які б стріляли дробом.

Поліцейські розпочали досудові розслідування за фактами опору працівникові правоохоронного органу за частиною 2 статті 342, погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу за частиною 2 статті 345, за умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу за частиною 1 статті 347, за порушення правил охорони або використання надр за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їхні колеги десятиріччям жили на подачки копачів, то яке ставлення до міліції, якщо за 100 США можна любе питання рішити з гарантом закону з РВ.
Відповісти
За 25 років держави , та , навіть , за три роки "нової" постмайданної влади , можна було законодавчо врегулювати питання видобутку бурштину. Владна банда цього не робить , - значить їй вигідне незаконне добування.
Відповісти
Треба поліції дозволити стріляти на ураження, перестріляли би з 20 копачів, інши би думали чи нападати на правоохоронців чи ні.
Відповісти
Тих всіх підарів копальних треба перестріляти нахер щоб не псували надр землі. Вони, тварі, вже зовсім страх втратили. Валити всіх хто чинить опір.
Відповісти
Це ,що на кордоні з Волинською областю бурштинокопачі побили правоохоронців,в результаті чого трьох правоохоронців з тілесними ушкодженнями у виді численних забоїв, ссадин та травм голови госпіталізували до лікарні-це є фатальна помилка для тих, яки мали необережність доторкнутись до поліцейських при виконанні ними службових обов"язків.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні