--> У Луцьку на «ЛПЗ» 16-річний п’яничка побив 10-літнього малюка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на «ЛПЗ» 16-річний п’яничка побив 10-літнього малюка

12
-6
У Луцьку на «ЛПЗ» 16-річний п’яничка побив 10-літнього малюка
Учора ввечері в мікрорайоні «ЛПЗ» 16-річний юнак напідпитку побив 10-літнього хлопчика.

Подія сталася на на вул. Станіславського, - повідомив громадський активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук на своїй сторінці в ФБ.

Самообронівці разом із патрульними оперативно встановили обставини та знайшли того, хто вчинив побиття.

«Хлопець 16-ти років у стані алкогольного сп'яніння. Мені уже на міськвідділі пояснив, що бив за те, що той не так подивився у його бік», - написав активіст.

Коли правоохоронці завітали до помешкання хлопця, побачили, що й його батьки теж вживали оковиту.

«Мама й тато його вдома також п'яні», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
соціальну службу хтось викликав?
Відповісти
і справді,того ніколайчука давно пора забрати
Відповісти
при чому тут він?... Сомооборона ДОБРОВІЛЬНО БЕЗКОШТОВНО виконує роботу поліції....Мусара забили на роботу, нових патрульних не вистачає, тому хлопці допомагають.... Реформа правоохороних органів закінчиться, коли не треба буде допомоги Самооборони.
Відповісти
Чим допомагають? Тим що прикривають різні банди, тим що можуть самі вчиняти самосуд. Розганяти їх пора. А їхніми справами вже правоохороним органам пора занятись
Відповісти
які банди? який самосуд?.... факти в студію.... а так ти трепло...московське.
Відповісти
Самооборона......я кожен день хожу на роботу щоб за щось їсти, платити за квартиру,одягатися і так далі....самооборона добровільно безкоштовно лазить по місту і робить що хоче бо це самооборона...на що вони живуть???Я щось не можу зрозуміти!!!!???Як на мене ці люди неправомірно беруть на себе повноваження суддів. Та їх усі бояться!!!Це банда яка влаштовує показові"затримання", різного роду затримання!!!!Гнати їх в шию!!На це є ПОЛІЦІЯ!!Хай робить свою справу ПОЛІЦІЯ а не якісь люди бо їм так хочеться!Дуже цікаво хто це все фінансує????
Відповісти
Самооборона. це ті що кожен день ходить на роботу, а по ночам за свої кошти їздить з поліцію на виклики, бо держава недостатньо виліляє коштів на патрулювання міст.... Приходи. допоможеш.
Відповісти
Ви в даному коментарі самі собі суперечите. То ви говорите, що держава коштів на патрулювання не виціляє і в одночас говорите, що самооборона їздить разом з патрульними. Значить все таки держава виділяє гроші. А самооборона їзде з поліцією, напевно, щоб новини збирати.
Відповісти
на своїх авто, і за своє паливо.
Відповісти
одна з причин смороду в місті це "самооборона"
Відповісти
Який батько-такий син....класика жанру
Відповісти
Транду ганяти всі хєроі,а от вийти проти бухого тіла сцикне кожне,а самооборонівці не з полохливих...і так,вдень кожен з них:підприємець,держслужбовець,студент,а вечорком,заправивши власну тачкк за власний кошт ідуть на захист тих клавіатурних воітелів,які тут На гамно сходять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні