--> У Нововолинську засудили організатора нарколабораторії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську засудили організатора нарколабораторії

0
6
У Нововолинську засудили організатора нарколабораторії
Чоловік у себе в квартирі вирощував 54 кущі конопель, зберігав набої до пістолета та автомата та обладнання для виготовлення метамфетаміну.

Прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу, вирощування конопель та незаконні дії з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені 36-річним мешканцем Нововолинська, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Попри те, що чоловік уже був фігурантом кримінального провадження, незаконну діяльність він не покинув і 7 вересня 2016 року під час обшуку у його квартирі виявили і вилучили ще 17 кущів конопель і нове обладнання та інгредієнти для виготовлення метамфетаміну.

Своєї вини у вчиненому зловмисник не визнав, проте її довели зібраними у провадженні доказами та результатами експертиз.

Визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 263, ч.ч. 1,2 ст. 310, ч.1 ст. 313 КК України, суд призначив йому покарання у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні