--> В луцькій мерії пропонують підняти вартість проїзду в тролейбусах на гривню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В луцькій мерії пропонують підняти вартість проїзду в тролейбусах на гривню

10
2
В луцькій мерії пропонують підняти вартість проїзду в тролейбусах на гривню
Заступник міського голови Костянтин Петрочук вважає, що ЛПЕ повинне підняти вартість проїзду в тролейбусах на гривню, щоб самостійно заробляти і не просити грошей в міської ради.

Про це йшлося під час зустрічі заступників міського голови Григорія Недопада та Костянтина Петрочука з працівниками підприємства електротранспорту 15 червня.

Вони переконували – наразі комунальне підприємство дотаційне, однак воно повинне самостійно заробляти.

Зі слів посадовців, свої зобов’язання міська рада виконала, зокрема вчора таки були перераховані кошти на погашення боргу за електроенергію.

Натомість директор підприємства Ігор Грицюк наголошував – за останні два місяці міська рада заборгувала близько чотирьох мільйонів гривень за перевезення пільговиків, мовляв відсутність цих коштів не дозволяє виплатити працівникам зарплату за травень.

«А ми що їх друкуємо? В міської ради ще є двори, садочки, дороги. Вам треба подумати, як ще можна заробляти. Місту треба так само допомагати, наприклад, підняти вартість проїзду на гривню, шукати інші способи заробітку», - у відповідь зауважив Костянтин Петрочук.

Зауважимо, що підприємство таки подавало до міської ради документи для підняття вартості проїзду, однак їх повернули назад нібито через завищені суми, передбачені на ремонт транспорту.

«В першу чергу треба вирішити питання з перевезенням пільговиків – на рівні підприємства зробити це неможливо. А в нас три з чотирьох пасажирів – пільговики», - наполягав на своєму Ігор Грицюк.

Працівники вимагали від чиновників якомога швидше перерахувати ЛПЕ гроші за пільгові перевезення і не чекати для цього сесії міської ради, яка відбудеться лише наприкінці місяця. Останні врешті пообіцяли розглянути це питання на засіданні виконавчого комітету за тиждень.

Ігор Грицюк також пообіцяв, що вже цього місяця буде змінено колективний договір, а зарплату – піднято. Також він запевнив, що частину працівників таки скоротять, зокрема це стосується бухгалтерів. Однак, з його слів, усі ці заходи повністю проблеми підприємства не вирішать, адже основне питання - перевезення пільговиків.

Члени колективу тролейбусного підприємства також наголошували на тому, що без нового транспорту розвитку депо не буде, мовляв для виходу з кризи в першу чергу потрібно купити нових «рогатих», а також забрати з деяких маршрутів маршрутки. Інакше підприємство втоне у борговій ямі і просто припинить своє існування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красти меньше треба - тоді і заробляти будете, а то всі свої прорахунки списують і вихід бачуть лише в оббиранні людей! Працювати навчиться!!! У маршрутках підняли, а толку нуль, навіть гірше стало з комфортом (якого і так не було), графіки не дотримуються, аварійність підвищилась... то за що люди платять???
Відповісти
Поліщук обіцяв знизити проїзд у маршрутках і як? :)))
Відповісти
А чим цікаво вони допомагають в садочках, все батьки роблять(ремонти, іграшки ,канцтовари ,миюче, облаштування дитячих майданчиків), це так влада допомагає.
Відповісти
А за 500грн тре наказувати
Відповісти
нові рехформатори прийшли, а пісні співають старі. а чого чекати від бандовлади, у якої в голові пусто, тільки одна звивина працює : як вкрасти гроші
Відповісти
А звідки його на ту посаду взяли - від баранів! То що від нього ще вимагати :))) Розігнати всіх і вибори провести!!! Досить над містом знущатись!!!
Відповісти
Потрібно різати кількість пільговиків. Їх вже дуже багато, ще й більшість катаються як королі, по 10-20 разів в день.
Відповісти
Петрочук Молодець!!!! Люди хай платять !!!!! В міській раді грошей немає!!!!
А кондуктори як по два рази талончик продавати, то тихенькі, а як зарплату, то хай люди ще дорожче платять!!!!!!!
Відповісти
Кількість тролейбусів на лінії спричиняє великі інтервали. Технічний стан-часті поломки. Тому людям, що поспішають вранці на працю, "рогатий" не варіант. Хоч він і екологічний, і вдвічі дешевший...
Відповісти
Все не можу заспокоїтись.Як рахують пільговиків? Чи просто за списком всіх,і байдуже чи їздиш,чи ні? А деякі тролейбуси в такому стані,що тільки нещасні пенсіонери і їздять.Таке враження що для них і пустили списаного і ледь дишачого,типу-заслужили і їздіть.Тобто відслужили. Просто соромно. В кращих традиціях держави-все списувати на пенсіонерів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні