Луцький монастир «завівся» у Фейсбуці

3
5
Луцький монастир «завівся» у Фейсбуці
Чоловічий монастир Воздвиження хреста Господнього, який знаходиться у Луцьку, відкрив представництво у Фейсбуці.

На сторінці висвітлюватимуть життя монастиря, вже розмістили кілька світлин людей, які відіграли значну роль у становленні Хрестовоздвиженського братства, - повідомили у прес-службі Волинській єпархії УПЦ КП.

Раніше інформаційна служба єпархії повідомляла про заснування цієї обителі за адресою вул. Йова Кондзелевича, 5 (біля Воздвиженської церкви).

Фактично це відновлення того монастиря, який діяв ще в XVII ст. Згідно з указом митрополита Луцького і Волинського Михаїла намісником став ієромонах Никодим (Смілий).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А гріхи відпускатимуть через месенджер???
Відповісти
Ким? Ким, скажіть мені, вони будуть засиляти ті свої монастирі? Вже з одногороблять хостел! Я так розумію, - братський корпус чекає аналогічна участь. Все так зване чернецтво Волинської єпархії УПЦ КП зосереджено виключно в Жидичині. А ченців там не більше десяти чоловік. При цьому в єпархії діє 3 чоловічих монастирі. Про жіночі я взагалі мовчу. Півтори монахині, які обшивають Михаїла, сидять в Луцьку. Для кого і для чого цей фарс? Однозначно - чергова рейдерська схема.
Відповісти
Просто ідіть далі , проходьте . Не етична ця тема. Знайдіть собі спілкування в іншому місці , бо у вас його брак
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні