З директором луцького підприємства, яке викинуло рештки тварин, проведуть «серйозну бесіду»

2
-4
З директором луцького підприємства, яке викинуло рештки тварин, проведуть «серйозну бесіду»
Луцькі чиновники планують «серйозно поговорити» з керівником підприємства, яке просто посеред вулиці викинуло рештки тварин.

Про це стало відомо 13 червня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

В.о. міського голови Ігор Поліщук повідомив, що 12 червня у Луцьку знову знайшли рештки тварин, яке викинуло м’ясопереробне підприємство.

Йдеться про м’ясокомбінат «Доброслав Луцьк», що на вулиці Лідавській, 2. Просто біля підприємства знайшли викинуті і присипані будівельним сміттям рештки тварин.

На думку посадовця, саме це є причиною вчорашнього смороду у мікрорайонах 33-ій, 40-ий та 55-ий.

«Попередні наші приписи не виконані. Підприємство і саме не вивозить рештки, і не дає це зробити міській раді», - зауважив Ігор Поліщук.

«Я прошу вжити усіх можливих санкцій, провести серйозну бесіду з керівником підприємства, яке заважає жити містянам», - додав в.о. міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та епрст... взяти того Кобака і носом туди ткнути якщо не хоче прибирати!? Як щось, то є і Самооборона і Автомайдани і Варта..., а тут всі по кущах, чи тільки вказівки по замовленню виконують ті "активісти"?!
Відповісти
Посарять пальчик і все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні