На Волині запрацювала дорожня поліція

2
-4
На Волині запрацювала дорожня поліція
Дорожня патрульна поліція патрулюватиме траси міжнародного та державного значення «Луцьк-Ковель» та «Ягодин-Сарни».

Про це сьогодні, 12 червня, під час брифінгу повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

За його словами, задля забезпечення максимальної ефективності роботи підрозділи дорожньої патрульної поліції будуть патрулювати ділянки трас в залежності від місця знаходження підрозділу.

Також вздовж цих ділянок доріг визначено вісім колишніх стаціонарних постів ДАІ, на яких тепер буде нести службу патрульна поліція.

«У майбутньому ці стаціонарні пости стануть дорожніми станціями патрульної поліції, де громадяни зможуть отримати певні послуги. Зокрема, тут розміщуватиметься не лише патрульна поліція, а й інші служби, аби разом взаємодіяти та краще здійснювати нагляд за станом доріг», – зазначив Олексій Білошицький.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції додав, що на сьогоднішній день вже визначено 20 автопатрулів патрульної поліції.

Патрулі реагуватимуть не тільки на порушення у сфері безпеки дорожнього руху, а й громадської безпеки. Крім того, вони реагуватимуть на повідомлення про правопорушення, якщо це відбуватиметься на маршруті їхнього патрулювання.
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Робимо ставки скільки за тиждень поб'ють автівок :)))
Відповісти
На лобі ставку собі зроби,придурок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні