--> Волинь – єдина область, де «швидка» не має психбригади, – активіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь – єдина область, де «швидка» не має психбригади, – активіст

4
0
Волинь – єдина область, де «швидка» не має психбригади, – активіст
Волинська область – єдина, як не виконала наказ Мінітерства охорони здоров’я і не сформувала бригаду «швидкої» для психічно хворих.

Про це повідомив активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

За його словами, за три роки патрулювання «Смооборона» постійно була свідком проблеми доставки психічно хворих людей у лікарню.

«За увесь період чергувань, понад три роки, стикаємося раз-по-раз із однією й тією ж проблемою: кілька років тому був розформований спеціальний екіпаж швидкої, котрий займався такими пацієнтами», – зауважив Ніколайчук.

Від лікарів активіст дізнався, що існує наказ МОЗ №500, згідно із яким така бригада повинна існувати.

«Волинь - чи не єдина область, де нема психбригади на «швидкій» з психіатром. Для цього потрібно рішення обласної ради та виділення коштів із обласного бюджету», – розповвів самооборонівець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого тоді самооборона. Хоч якийсь з вас толк дуріків ганяти.
Відповісти
Таке враження- що на планеті Земля всі психічнохворі.... сатана панує не на жарт. Релігійних громад багато, храмів багато, євангелії майже в кожній хаті, квартирі, а люди, як подуріли ... неначе люди подуріли ... Ми люди, чи нелюди ? Як дивно, Господи, самі себе обманюємо .... Владолюбство, грошолюбство, агресія кругом, психоз, невроз по цілому світу... пекло на землі люди роблять
Відповісти
Бригада була. І її розформували
Була реорганізація у цій сфері
Відповісти
Самооборона вся і всіх, і поголовна! Дуже ради й за волонтера, шо ніколи не стикався з закритим відділенням психіатрії, де шоб написати заяву про перегляд діагнозу, це вже не наказ а закон на основі якого всю совкову психіатрію зберегли в тому вигляді шо був, треба заткнутися і не скакати, бо ти таку то маму попутав і з таким в них психіатрія тим не займається. Чи волонтер такий дебіл шо не стикався з тим шо на Волині групи з психіатрії, разом з вашою впевненою і розформованою 11ю бригадою вже давно перетворилися на бізнес І значно матьоріший ніж верещання під міськрадою, і самих хворих шпигують препаратами, як повний попандос, а є ще персонал!, і потім тримають довічно в дурках. Як в нас самооборона така стурбована, то хай поцікавиться, шо тримати можна було любого тільки 3міс яці, після чого психіатр шле документи в суд, ина продовження терміну в лікарні. Реально то робиться так шо хворому, особливо, як башлянули за нього, шансів нема вийти ніх@я! Підтримую, радий шо замість смороду в Луцьку погнали на ше якусь х@рню!..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні