Український бренд жіночого одягу VOVK відкрив студію у Луцьку*

0
-6
Український бренд жіночого одягу VOVK відкрив студію у Луцьку*
У луцькому «ПортСіті» відкрилась перша на Волині студія жіночого одягу VOVK.

І це не звичайний магазин, як може видатися на перший погляд, а ціла філософія. Тут вдягають не в одяг, а в настрій! Дівчата, які тут працюють є професійними стилістами, які порадять, розрадять, втілять усі ваші «модні» забаганки, аби лише кожна жінка почувалася щасливою.

VOVK – бренд № 1 серед українських брендів одягу за темпами росту та довіри клієнтів, володар престижної премії Cosmopolitan awards 2016 та є «Вибором року 2016». Загалом в Україні, включаючи від учора Луцьк, вже працює 21 студія жіночого одягу VOVK. Засновниками є подружжя Віталія та Тетяни Семенченків.


«Нам вже майже п’ять з половиною років. Над розробкою нових моделей у нас працює цілий експериментальний цех… Фанатично ми не слідкуємо за модою, багато що робиться, спираючись на інтуїцію. Головне для нас це попит, бажання жінок… Волинські жінки, як і, наприклад, львів’янки чи тернополянки, більш стримані, відповідно і наші сукні відповідають їхньому настрою. В Одесі ситуація інша, жінки розкутіші, як і одяг, хоча в більшості ми намагаємося шити такий одяг, який буде популярним у будь-якому регіоні України», - розповіла власниця студій VOVK Тетяна Семенченко.


Крім жіночої лінії одягу, є ще одяг для дівчаток від трьох років. Стилісти студії VOVK радо допоможуть підібрати так званий сімейний look – однакові сукні для мам та їхніх доньок. Наразі VOVK активно впроваджує жіночу лінію моделей великих розмірів, що, за словами пані Тетяни, є успішною справою.
«Зараз робимо акцент на лінії великих розмірів, до 56-го. Деякі речі, які гарно дивляться у великому розмірі, виготовляємо із уже існуючих моделей, однак продумуємо і нові спеціальні моделі», - ділиться новинками власниця.



«Для нас важливий сервіс, тому ми постійно навчаємо наш персонал правильно підбирати одяг для клієнток, як комбінувати речі і не лише ті, що жінка придбала у нашій студій, а й з тими, які уже вона має у своїй шафі», - каже Тетяна Семенченко.

Відвідувачів з нагоди відкриття студії VOVK прийшло чимало. Вразив інтер’єр, підбадьорюючі написи на стінах у головному залі та примірочній.



Лучанка Світлана розповіла, що сьогодні вперше почула про бренд VOVK, рада, що потрапила на відкриття. «Тканини дуже приємні до тіла. Придбала футболку, буду радити своїм знайомим цей бренд…», - сказала вона.

Ще одна гостя студії Ліля каже, що знайома із брендом VOVK з інтернету, тому, дізнавшись про відкриття студії у Луцьку, прийшла не лише роздивитись сукні, а й приміряти їх.



Окрім гарного настрою, серед клієнтів студії VOVK розігрували подарункові сертифікат. Одна з переможниць, лучанка Вікторія, яка придбала сукню «Ромашка» і стала переможницею розіграшу. «Цікаво, гарно, стильно… Ціни невисокі. Про цей бренд дізналася лише сьогодні, що стало для мене приємним відкриттям», - поділилась враженнями вона.

До слова, ціни на одяг у студіях VOVK доступні. Ціни у VOVK стартують з 190 гривень. З нагоди відкриття у студії 9-10 червня діє знижка 20% на усю представлену колекцію одягу .

Щаслива переможниця розіграшу лучанка Вікторія, яка виграла сертифікат на 200 грн.
Щаслива переможниця розіграшу лучанка Вікторія, яка виграла сертифікат на 200 грн.

Ірина КОСТЮК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні