Хто у Луцьку голосував проти «безвізу»

5
2
Хто у Луцьку голосував проти «безвізу»
Члени виконкому Луцької міської ради не дозволили розміщати біл-борд із рекламою «безвізу» за кошти бюджету.

Таке рішення прийняли під час чергового засідання виконкому у середу, 7 червня.

Зокрема, проти популяризації безвізового режиму висловилися: в.о. мера Ігор Поліщук, перший заступник мера Григорій Недопад, екс-керівник луцької міліції Ігор Муковоз, голова «Спілки воїнів АТО Волині» Олександр Серватович, голова правління громадського формування з охорони громадського порядку «Варта порядку» Олександр Тиводар та засновниця громадської організації «Європейське місто» Ірина Чебелюк.

Утрималися при прийнятті рішення заступник мера Юрій Вербич та голова правління «ОСББ по вул. Карпенка-Карого, 9» Валерій Корпач.

Не підтримали рішення шляхом неголосування також екс-заммера Андрій Киця, чинний заступник мера Олександр Рачков та генеральний директор ТОВ «Луцька картонно-паперова фабрика» Олександр Шараєв.

Єдиний член виконкому, який проголосував «за» розміщення зовнішньої реклами із популяризацією «безвізу» – президент благодійного фонду Олега Чернецького, свободівець Михайло Щур.

Нагадаємо, помічник нардепа Денис П'ятигорець висловив обурення з приводу такого рішення. Мовляв, проти "безвізу" бу Путін, Лавров і волинський УКРОП.

Тим часом, Ігор Поліщук пояснив, що він - не проти "безвізу", а проти "безглуздої реклами".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бюджет Луцька настільки багатий, що залишилось тільки витрачати кошти з нього на безглузду рекламу, по типу радянської "Храните деньги в сберегательной кассе", "Летайте самолетами аэрофлота".
Відповісти
В країні просто процвітає дибілізм, що означає попоряризувати безвіз? Він або є або йогонема, ви зарплати гідні і пенсії популяризуйте, бо без цього можете підтертись своїм безвізом. А ви так звані " журналісти" Волинь 24, ви більше похожі на тих з окружної, за гроші зроблю все. Ви людей підіть на вулицю людей спитайте чи потрібно на таку хрінь гроші витрачати, тільки не забудьте носовички взяти, щоб лице повитирати.
Відповісти
Дозвольте з Вами не погодитись? Волинь колись була колискою патріотизму, а зараз на жаль одні ляпи, то посльство обстріляють то Соціальні біг борди гроші не приносять. Одумайтесь, ми саме тому втратили частину країни , тому що ніхто не працював з людьми , не піднімав патріотичний дух людей, любов до країни. Не потрібно бачити скрізь фінансову підопльоку, крім цього є ще країна, патріотизм, соціум. А ви ГРОШІ ГРОШІ...Але вцілому ми українці нитіки..Так зробиш -погано, так зробиш -погано. Наведітьь спочатку лад в головах, в хаті, потім в місті , а потім критикуйте країну. Почнізь з себе. Нитіки..
Відповісти
Ксюша, респект Вам!
Відповісти
УКРОПи - явище паскудне, їм чим гірше - тим краще! Ви тільки подивіться що вони витворяють на сесіях Луцької міськради, облради! Мутять усе, мутять... Скоріше б вибори - а там катнемо гнид.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні