--> Частку Ігоря Єремеєва успадкували діти, - WOG | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Частку Ігоря Єремеєва успадкували діти, - WOG

2
-3
Частку Ігоря Єремеєва успадкували діти, - WOG
Частка в компанії, що належала Ігорю Єремеєву, у відповідності до його волі, перейшла до його дітей.

Це підтверджено Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Про це заявили у прес-службі компанії WOG, передає УНН.

“Інформація про володіння часткою І.М.Єремеєва третіми особами, яка останнім часом активно поширюється в ЗМІ, не відповідає дійсності. В цьому може переконатися будь-яка зацікавлена особа, отримавши інформацію про структуру власників з Реєстру”, — повідомили у WOG.

У компанії зазначили, що причина появи таких матеріалів — спроба конкурентів покращити свої позиції на ринку світлих нафтопродуктів України через поширення неправдивої інформації про компанію WOG.

“Наполегливо радимо нашим конкурентам працювати виключно в правовому полі та боротися за клієнтів виключно через покращення власного сервісу та якості пального, а не через фінансування брудних інформаційних кампаній проти опонентів. Ми за чесну конкуренцію, бо лише таким чином виграє не тільки компанія, але й споживачі”, — наголосили в компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нам пофіг, переважно природа відпочиває на таких дітях і усе повертається на круга свої.....
Відповісти
Цим Волинським пох.й закон, дружба, відповідальність. Загребли, що їм не належить, роздіребанили і стадіони відкривають за чужий кошт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні