У суді розповіли, як «відкоригували» рішення про поновлення Вусенко

7
-8
У суді розповіли, як «відкоригували» рішення про поновлення Вусенко
Із рішення про повернення Вусенко на посаду секретаря Луцької міськради суд забрав два абзаци.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський.

Він повідомив, що відповідну ухвалу із внесенням змін до рішення суддя Валентина Пушкарчук прийняла у вівторок, 6 червня.

«Є ухвала, відповідно до якої, суддя дійсно вказала, що допустила помилки при винесення постанови від 2 червня 2017 року. І виключила з мотивувальної частини абзац, де обов’язки щодо поновлення Вусенко на посаді було покладено на міську раду», – зауважив голова суду.

«Виключити з мотивувальної частини постанови (…) на сторінці 7 з останнього абзацу «З огляду на виборність посади секретаря міської ради та віднесення всіх повноважень до виключної компетенції відповідної ради, саме Луцька міська рада як орган місцевого самоврядування, що представляє інтереси територіальної громади у визначеній ст. 24 Регламенту формі своєї роботи уповноважена виконувати рішення суду щодо поновлення Вусенко на займаній посаді», – йдеться в ухвалі.

Також на сторінці 9 виключений третій абзац «За викладених обставин суд приходить до висновку, що звільнення Поліщука І.І. з займаної посади, як і виконання рішення суду щодо поновлення Вусенко Ю.В. на посаді секретаря Луцької міської ради є виключною компетенцією Луцької міської ради та повинно вирішуватися на сесії Ради у визначеному чинним законодавством України та Регламентом Луцької міської ради порядку», – зазначено в тексті ухвали.

Зазначену ухвалу можна оскаржити в Львівському адміністративному суді протягом п’яти днів із дня отримання копії.

«Наскільки це правильно, я не готовий казати. По-перше, я не вправі коментувати рішення свого колеги, яке має чинність. І, по-друге, думаю, що буде апеляційний суд давати оцінку, наскільки це правильно», – зауважив голова суду.

Нагадаємо, новий секретр ради і в.о. мера Ігор Поліщук після прийняття судом рішення про поновлення Вусенко на посаді, запланував 8 червня провести позачергову сесію. Ймовірно, для того, щоб більшістю депутатських голосів знову позбавити її повноважень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За лохів всіх нас мають. Лише дурневі не зрозуміло, якого милого суддя передумала.
Відповісти
Що за пук в останньому абзаці?
І вашим і нашим?!
Блазень
Відповісти
Крок вперед,два кроки назад
Відповісти
Оце остолопи керують державою, 4 дні дибілам і адвокатам треба було щоб зрозуміти що рішення суду нічого не дає, щоб надавити на суд для зміни рішення. Оце курва держава, представте, спочатку тебе засудять до страти а через 4 дні якась курва каже опачки "ошибочка" , "сорі"в рішенні, не той рядочок прописала.
Відповісти
Всім успіхів у виконанні рішення тупої судді . Кваліфкомісія чекає подання.
Відповісти
Дуже дороге рішення для заявників. І вигідне для судді . А проблемне для Лучан бо політична боротьба не робить честі місту
Відповісти
Бабло укропчика не пахне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні