У Луцьку будуть блокувати тролейбусне ДЕПО

1
-1
У Луцьку будуть блокувати тролейбусне ДЕПО
У четвер, 8 червня, працівники КП «Луцьке підприємство електротранспорту» хочуть влаштувати масштабний пікет та страйк біля відповідного підприємства.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Зокрема, працівники Луцького підприємства електротранспорту зранку мають намір запустити перші два тролейбусні маршрути, які довозять працівників. Після цього вони планують блокувати роботу підприємства, перекривши виїзд з ДЕПО.

Таким чином, з 9:00 ранку Луцьком перестануть курсувати усі тролейбуси та маршрутки, які обслуговує ЛПЕ.

У такий спосіб працівники підприємства планують висловити своє обурення з приводу роботи нинішнього керівника КП «Луцьке підприємство електротранспорту». Окрім цього, вони блокуватимуть виїзд та роботу ДЕПО через невиплату заробітної плати, яку на думку працівників затримує саме Ігор Грицюк.

Страйк супроводжуватиметься блокуванням, на яке з плакатами обіцяють прийти більшість працівників ЛПЕ.
Теги: лпе, страйк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому водії неспитали директора за чиі гроші він купив джипа і добудовує 2 х поверховий будинок чому не спитали де наші 2 мільйони коли сесія 17травня виділила на заробітну плату а директор витратив на своі борги чому з січня місяця нам не підняли тарифну ставку яка до речі сама найнижча по україні водіїв тр сів чому масово ввільняються водії а в пенсійний фонд з лютого 16 року не платить податок в пенсійний фонд і це не весь перелік чому вибір за вами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні