--> Від хати лишилася «коробка», а пожежники відзвітувалися: згорів телевізор, – мешканка Іваничівського району. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від хати лишилася «коробка», а пожежники відзвітувалися: згорів телевізор, – мешканка Іваничівського району. ФОТО

1
5
Від хати лишилася «коробка», а пожежники відзвітувалися: згорів телевізор, – мешканка Іваничівського району. ФОТО
У пожежі, що трапилася в с. Тишковичі Іваничівського району, через замикання в електромережі згорів будинок. Натомість в офіційному повідомленні пожежники розповіли лише про згорілий телевізор.

Про це в коментарі виданню «Волинь24» розповіла власниця будинку Наталія Грущук.

«Написали, що згорів телевізор і ТВ-тюнер, а насправді через замикання в мережі згоріло все, лишилася тільки «коробка». Згоріла частина перекриття, в деяких місцях впала стеля. Дві кімнати вигоріли повністю. Третя і четверта кімнати – повністю задимлені. Погоріли всі речі. Не лишилося нічого: тільки одне ліжко», – запевнила жінка.

За словами жінки, в офіційному звіті міститься ще одна помилка: засили пожежу рятувальники не з Іваничівського районного відділку, а Нововолинського міського.

«Першими приїхали нововолинські пожежники, коли я витягувала дітей з вогню. А іваничівські приїхали, коли вже все потушили. Приїхали тільки, сказали «хоча б воду мусимо спустити», спустили воду на вулиці і поїхали», – обурилася від офіційного висвітлення інформації Наталія.

Жінка стверджує, що в той день в її оселі був не єдиний випадок, коли згоріла техніка. Мовляв, навіть у Нововолинську знайомі розповідали, що «замкнула» електрика.


Нагадаємо, в офіційному повідомленні Управління ДСНС у Волинській області йшлося про те, що «5 червня о 17:17 у селі Тишковичі Іваничівського району трапилась пожежа в цегляному житловому будинку. Вже за 8 хвилин на місце події прибули працівники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ, які погасили загорання. Вогнем знищено телевізор та ТВ-тюнер. Причина пожежі - коротке замикання телевізора».
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих іваничівських алкашів вже давно розігнати треба, це що єдиний такий випадок. Добре хоч воду з собою захватили, інколи і без неї приїждали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні