Кварцяний особисто дозволив «Вересу» грати у Луцьку, - ЗМІ

2
1
Кварцяний особисто дозволив «Вересу» грати у Луцьку, - ЗМІ
Стало відомо, що Віталій Кварцяний ще 30 травня дав "добро" Вересу грати домашні матчі УПЛ на луцькому стадіоні Авангард.

Про це повідомляє Sport Arena.

Минулого тижня український футбол вибухнув скандалом за участю Вереса та Десни, коли Народний клуб з Рівного несподівано отримав атестат УПЛ, зайнявши місце сіверян.

Пізніше з'ясувалося, що Верес буде грати домашні матчі Прем'єр-ліги в Луцьку на місцевому стадіоні Авангард.

Повідомляють, що дозвіл на проведення матчів Вереса на Авангарді видано безпосередньо Кварцяним як главою Федерації футболу Волині.

У спеціальному документі, виданому в ФФВ 30 травня, глава федерації і діючий головний тренер-президент Волині дав згоду на проведення Вересом матчів на території Волинської області та конкретно на стадіоні Авангард в сезоні-2017/18.

У той же час джерела Sport Arena в ФФУ стверджують, що Верес для розгляду апеляції на невидачу атестата озброївся відразу двома документами з Луцька. Крім згоди з ФФВ, Верес пред'явив і лист з самого ФК Волинь. Але клуб в своєму документі погоджувався на використання Вересом стадіону Авангард тільки як резервної арени для проведення матчів чемпіонату і кубка України в наступному сезоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто давав такі права лисому посміховисьеу?
Відповісти
у вас забув спитати :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні