Луцького Хатіко зацькували в «Ласці», - активіст

15
5
Луцького Хатіко зацькували в «Ласці», - активіст
Пса Біма, який уже тривалий час живе у Луцьку на вулиці Лесі Українки, знайшли наляканим і з кліпсою на вусі.

Нагадаємо, у славнозвісного луцького Біма з вулиці Лесі Українки з'явився новий нашийник.

Про це у Фейсбуці повідомив місцевий активіт Ігор Левчук.

"Собаку дійсно зацькували в "Ласці". За інформацією людей, що за ним доглядають, вчора ледь витягнули його з кущів, де він сховався і боявся вийти... Є інформація, від людей близьких до собачого концтабору, що була особиста вказівка керівництва міста забрати його з вулиці. Людина, що надала цю інформацію, має родичів що там працюють", - йдеться у дописі Левчука.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Жив-був Бім: історія луцького Хатіко з вулиці Лесі Українки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ В ТІЙ ЛАСЦІ ВСІ ПРАЦІВНИКИ ПОВИЗДИХУВАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
часто гуляю вулицею Лесі Українки і часто помічала картину як цей пес зривався з місця і з гавкотом мчав за велосипедистами.... Маю маленьку дитину. Реально дитна цього пса лякалася. Обходили його 10 дорогою. П.с. Я люблю тварин і особливо собак. Але напевно, особливо собаки, повинні мати господарів, які б за ними пильнували
Відповісти
Ну на велосипедистів усі собаки кидаються, так чомусь повелось. То давайте усіх будемо цькувати, а ще гірше вистрілювати.......
Відповісти
далеко не усі. навіть не половина. а тих агресивних, які кидаються, і справді слід ізолювати або вивезти, як мінімум.
Відповісти
Таких господарів як в ласці даром не треба. Люди просто бізнес роблять. Надіюсь Бог все бачить і кожному вернеться по заслугах
Відповісти
Не бреши
Відповісти
Так заберіть його собі
Відповісти
Шкода собаку. Нікому він зла не зробив на відміну від депутатів. Навврчук потримати в тих умовах яких вона тримає тварин. І каструвати в тій грязнючій вонючій операційній. Неможу зрозуміти з ким так Дана дружить що поикривають іі звірства по відношенню до тварин. Там штабелями мруть.Була бачила
Відповісти
На свої очі бачила як цей"Хатіко"і ще двоє його друзів гризли чиюсь домашню собаку на очах у його господаря та його дітей. Приємна картинка для лучан та гостей міста?
Відповісти
Я кожен день ходжу і бачу Біма.я працюю в цьому районі. Не розказуйте дурниць. Ніхто на його не жаліється..і не прикривайте звірства Наварчук.Активістам потрібно поширити фото з притулку.Гнійні очі котів.понос кровью собачок і відповідь молодого зеленого лікаря що вони всіх лікують.
Відповісти
А лайна чи недогризених кісток з "кровью" після тих собак не бачила? І взагалі, хто відпустив цих бродяг без намордників? Знову гавкають по вечорах на велосипедистів.
Відповісти
То давайте відправим його на смерть. Бо він мав нещастя народитись безпородним дворняжкою і жити на центральній вулиці.Можливо потрібно якийсь інший вихід шукати.Можливо цим собакою потрібно привернути увагу до притулку.до безпеки утримування там тварин.
Відповісти
То для кого центральна вулиця? Для "безпородних дворняжок" чи для людей? Мова йде не про одну собаку, а про порядок на центральній вулиці. Сьогодні 5 "дворняжок", а завтра? А прибирати після них хто має? Анни?
Відповісти
По дорозі на роботу до "цього району" захвати віник, торбинку і совок, а то ще влізеш в "його" випорожнення.
Відповісти
В статті якраз то про одного собаку і притулок. На те ми і називаємся людьми щоб поступати з братами меншими по людські.Якби в притулку був порядок і собаки штабелями не здихали.то цього діалогу не було б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні