--> Камуфляж, нашивки, берці: у Луцьку відкрили великий магазин військового спорядження* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Камуфляж, нашивки, берці: у Луцьку відкрили великий магазин військового спорядження*

9
10
Камуфляж, нашивки, берці: у Луцьку відкрили великий магазин військового спорядження*
Магазин "Диверсант" пропонує неймовірний асортимент одягу в стилі “мілітарі”.

Унікальний для Луцька магазин військового спорядження “Диверсант” працює з початку червня. Заклад розташований у центрі міста, в одному з найбільш людних районів, за адресою вул. Кривий Вал, 31.

Асортимент "Диверсанта" привертає увагу все більшої кількості покупців. Не тільки військовослужбовців чи працівників правоохоронних структур, а й тих, хто любить полювання, риболовлю та туристичні мандрівки. На кожен смак і навіть для найвибагливіших клієнтів тут є свої пропозиції.



“Тематика “мілітарі” зараз дуже популярна. І попит існує не тільки на військову форму. Нашивки, годинники, туристичне спорядження, камуфльований одяг - це те, що цікавить величезну кількість людей.
Особливо мисливців, рибалок, молодь, котра захоплюється туризмом, тощо. Навіть у цивільному житті модно використовувати військовий одяг”, - розказує директор маназину “Диверсант” Віктор.

Унікальний цей заклад насамперед своїм асортиментом. Як запевняють власники, подібного вибору під одним дахом у Луцьку - годі знайти. А знайти сам магазин - просто. “Диверсант” працює у стінах торгово-офісного центру “Центрум” (2-й поверх, поруч із візовим центром).



Є тут величезний вибір військового одягу та взуття, форменного одягу для правоохоронців. Зокрема, представлені одяг та спорядження таких виробників, як 5.11tactical (США), LOWA (Німеччина), Mil-Tec (Німеччина), М-ТАС (Україна).

Розгрузочні жилети, рюкзаки, каремати, кепки, капелюхи...

Ножі, годинники, шеврони, нашивки, рукавиці...

Взуття - від найпопулярніших виробників.
Взуття - від найпопулярніших виробників.


Увагу покупців привертають металодетектори. Магазин співпрацює із такими виробниками цих приладів, як XP, GARRETT, MINELLAB, FISHER, MARSMD, і має достойний вибір такого товару.

"Це другий наш магазин. Перший - у Тернополі, відомий за назвою "Бравий солдат Швейк". Упродовж року шукали хороше приміщення в Луцьку, яке мало б вигідне розташування та могло вмістити увесь наш асортимент. Приємно, що волиняни з гарним подивом реагують на відкриття нашого магазину. Кажуть, що подібного у місті ще не було. І це не може не тішити", - наголошує директор закладу.



Хоча "Диверсант" працює усього кілька днів, його поріг переступило вже чимало відвідувачів. Мода на "мілітарі" дається взнаки.

Для когось - просто зручний одяг чи модний одяг, для когось - реальна потреба у житті. Втім, персонал магазину "Диверсант" готовий допомогти кожному клієнту.

До послуг зацікавлених - і сторінка магазину у "Фейсбуці".
Магазин займає чималу площу, а відтак вміщає багатий асортимент. Крім того - комфортний для покупців.
Магазин займає чималу площу, а відтак вміщає багатий асортимент. Крім того - комфортний для покупців.
Великий вибір рюкзаків...
Великий вибір рюкзаків...
Жилети-розгрузки...
Жилети-розгрузки...
Магазин має металодетектори різних виробників
Магазин має металодетектори різних виробників
Туристичні ножі - на вибір
Туристичні ножі - на вибір
Заклад розташований на 2-му поверсі бізнес-центру
Заклад розташований на 2-му поверсі бізнес-центру
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У статті помилка. Магазин називається дУверсант, а не диверсант.
Відповісти
Странна назва магазину, як для українського військового одягу.
Відповісти
Магазин класний, зайдіть і подивіться. Багато товарів українського виробника.
Відповісти
і для туризму є товари )))
Відповісти
дуверсант..
Відповісти
дУверсант ха-ха-ха
Відповісти
Ну що малята, район на район?
Відповісти
Коли ми вже повернемось до нормального життя. Скільки можна робити пропаганду війни. І що то за форма з німецьким прапором на рукаві,а берци~ хіба вони українські. Навезли за копійки з за кордону за копійки хламу і заробляють бабки. А так, магазин,нічого.
Відповісти
Скільки можна вести пропаганду війни?на рукавів нашивки німецькі, берці також не українські.Закупили за кордоном г...на,а на нас гроші хочуть заробити. Чи ви
вже зовсім всі розум загубили. Ну,просто супер магазин.А ,що купив комуфляж і,натягнув маску на носа і ти вже герой.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні