Вусенко просить захистити її від «тітушок»

8
-4
Вусенко просить захистити її від «тітушок»
Юлія Вусенко просить в поліції про захистити її від «тітушок».

Вона звернулась до поліції із заявою щодо забезпечення правопорядку біля Луцької міської ради. Про це Вусенко повідомила 6 червня, - пише ВолиньPost.

Також Юлія Вусенко повідомила, що переживає за власну безпеку та просить поліцію захистити її від «тітушок», які заявляють, ніби прийшли підтримати Вусенко.

«Мене дуже здивувала заява Ігоря Поліщука про те, що ці «тітушки» нібито представляють мене. Напевно пан Поліщук переплутав «представляють» і «переслідують». Я не маю жодного відношення до цих людей, про що заявила в поліцію набравши 102», - повідомила Юлія Вусенко.

Нагадаємо, 2 червня суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук задовольнила позов Юлії Вусенко до міськради частково. Зокрема, постановила її поновити на посаді секретаря.

У наступний робочий день, 6 червня, від ранку під міськрадою "чергували" десятки людей, зокрема, представники "Варти порядку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від радника Гунчика Дечева чи від ідіота Рижкова?
Відповісти
сама привела сама боїться))) на кого це цирк розрахований?
Відповісти

Не знаю чи це збіг чи випадковість. Але з поновленням Юлії Василівни на посаді, у нашому районі (МКС) заворушилось московське кодло. Знову почали своє нелегальне будівництво. Видно бояться с..ки, що земельку можуть у них відібрати, от вкопуються поскоріш. А з укропом видно договорняк у них, бо всі мої коментарі на волинських новинах на цю тему блокують.
Відповісти
багато галасу .даремно. кому воно потрібна
Відповісти
Даремно то даремно,але ви говорите багато галасу і кому вона потрібна.В даний час люди за 100 гривень продадуть і рідну матір.
Відповісти
То вона поліцаїв таки привела... Замість того, щоб патрулювати місто, то вони гляділи балувану дівку.
Відповісти
Були тітушки, сиділи вранці в шарлотці в жида рабана декілька рил-каву попивали, по телефону приймали вказівки і постійно виглядували в сторону міськради
Відповісти
Оце вже народ купляється на кон4ену, та її муженьок бандюган тітушка з луганська, віджимач, ще не так давно сама в декларації першій( яка десь вже зникла з Інета) вказала його як власника охороної фірми. І ще стоїть тою губою розквашеною щось морозить, розпорку вище роздери, щоб перепон не було. Порядні люди сидять і не рипаються, а наволоч лізе у всі щелі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні