У центрі Луцька чоловіка «заламали» за «фак» поліцейським

49
-10
У центрі Луцька  чоловіка «заламали» за «фак» поліцейським
На переході, який веде від фонтанів до Центрального парку Луцька, люди поскандалили з поліцією.

Зі слів очевидців, компанія людей разом із дітьми переходила дорогу. В цей же час патрульна машина їхала на виклик з нібито увімкненими проблисковими маячками.

Один з чоловіків перекрив дорогу поліцейським і показав нецензурний жест руками.

Патрульні зупинилися, скрутили чоловіка, який заривався, посадили в машину та повезли до відділка.

Дружина чоловіка в істериці, зі слів компанії батько злякався за дитину, тому і перекрив рух поліцейським.

Свідки кажуть, що від людей було чути алкоголем.

Також зі слів свідків, патрульним вистачало місця, щоб об'їхати компанію.

Один чоловік з компанії почав зариватися до поліцейських, просити, щоб його друга відпустили. В результаті зав'язалася сутичка, нетвереза компанія вимагала відпустити чоловіка, який нібито показав "фак". На місці працює поліція.

Наразі йде допит свідків, поліцейські не коментують ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мусара вже зовсім уху їли...
Відповісти
Я там була і бачила поліцейські вчинили правельно
Відповісти
Спочатку правильно навчіться писати...
Відповісти
Мама дитини була п'яна від неї несло алкоголем за кілометр.Я відвела дитину в сторону вона навіть увагу на це не звернула.
Відповісти
в вашому ніку,шановний,бракує двох літер.
Відповісти
а в тибе в другому слові ніка має бути замість Х буква Б
Відповісти
патрульні працюють цілодобово ризикуючим своїм життям, а всяке пяне жирне бидло хамить їм та перешкоджає роботі....
Відповісти
Правильно зробили, бидло нехай знає куди тикати пальцем...
Відповісти
Це точно
Відповісти
Респект поліцейським!!!
Відповісти
Я б йому того пальця в його задній прохід запхнув . При його дружині і тих захисниках,що за нього,щоб знали,що таке повага. Кілька палок резини -,ось тоді Україна буде Європейською.
Відповісти
Це точно повторюсь там і мама була п'яна
Відповісти
хіба мати? свиня бухуча
Відповісти
це мати? воно бухе було
Відповісти
нащо пальця? в копів палка є для таких випадків, сподіваюсь хоч пару раз пройдуться палкою по його горбу... фу - бидлоття
Відповісти
П'яні про спляться, а ось ці, так звані поліцейські - ніколи.
Відповісти
Там в статті трошкі неправильно написали,чоловік з сімєю практично кинувся під колеса патрульним (які їхали з сиреною) почав їх матюкати і тикати пальця. Поліція абсолютно правильно зробила,таке бидло потрібно садити у тюрьму!
Відповісти
Там в статті трошкі неправильно написали,чоловік з сімєю практично кинувся під колеса патрульним (які їхали з сиреною) почав їх матюкати і тикати пальця. Поліція абсолютно правильно зробила,таке бидло потрібно садити у тюрьму!
Відповісти
Поліцейський повинен бути емоційно стабільним і психічно врівноваженим ,насамперед...а не звертати увагу на всякі "провокації") Їм просто нема чим занятись.Бо там, де їх допомога дійсно потрібна...то: "Бе...ме...".
Відповісти
Молодці поліцейські
Відповісти
На такі жести поліцейські не повинні звертати увагу
Відповісти
бидлу - треба було дубінатором прямо там наваляти
Відповісти
полішучня - сама заривається, а потім скиглить, гандони полішуцькі
Відповісти
Особисто бачив як водії біля приборзаводу пропускали швидку з вогнями і сиреною, а отара бидлоти шурувала через пішохідний перехід не відкриваючи телефони від вух. Перділо бидло на людські поняття бо човгають (на своє світло)....
Відповісти
Треба було ще паканути цього, що на 1:00, занадто багато собі це бидло думає, на поліцейських гавкати. І звичайно, треба підключити ЯЖЕМАТЬ, щоб по максимуму організувати в свій захист тупе емоційне стадо.
Відповісти
Не було за що скручувпти того чоловіка. Чомусь поліція дуже вразлива. Треба було не звернути увагу на витівку чоловіка, жінка сама би розібралися би з ним. Хіба в поліції немає більш важливіших справ, ніж як ловити людей, які відпочивають в парку.
Відповісти
Не права .Не потрібно закривати очі і на такі порушення.Зло мале завжди породжує велике.
Відповісти
Як це не було за що це не люди йшли а табун п'яної бидлоти
Щей з дитиною дах
Відповісти
Відпочивати - не значить нажиратися до свинячого візгу. Бухих свиней в стойло!
Відповісти
Але вони ж на виклик поспішали,а потім зупинились забрали і повезли до відділку,а якже''поспішали на виклик? Чи може нікуди не поспішали,просто не хотіли людей на пішоході пропустити?
Відповісти
Інше авто забрало пяного бидлюка а патрульні оформляли дтп навпроти вїзду в зоопарк!!
Відповісти
Правильно зробили ще пару дубінок треба було дати.
Відповісти
Я за поліцаїв. Вони молодці. А п"яне бидлоття уже набридло на вулицях міста. Нажереться до уср.....ачки і вважає себе пупом землі.
Відповісти
Коли вони дійсно потрібні ті поліцейські то їх не докличешся. А тут такий злочин, європейського масштабу, та як вони таке можуть проігнорувати, це ж не вбивство там якесь і не грабіж з розбоєм. Вони б тількі свої інтереси б захищали, добре вміють користуватись своїм становищем. Стільки захисників тут зібралось. Уявіть ситуацію якби вам у парку хтось тикнув факуна і ви подзвонили в міліцію. Приїхало б стільки автомобілів? Хоч би один?
Відповісти
П'яні ідіоти, таку поведінку треба присікати, а то взомнили себе богами, бо ВОно дорогу переходить, то всі мають кланятись.А поліції - така робота,і хтось має це робити. Без поліції не можна було Б на вулицю нормально вийти.
Відповісти
А мені патрульні колись самі показували фак, як би це смішно не звучало. Мало не збили на переході, показали середнього пальця і поїхали далі...
Відповісти
Правельно зробили. Це ж просто бид*о. Треба було ще дубінок дати щоб знав пянь
Відповісти
прикиньте,бидлюки півночі сиділи на сайті,аби всі каменти,де підтримують патрульних загнати в мінус)))але чувак вже зірка,чекайте на появу цього портрету на телеканалах
Відповісти
Нє, ніччю ці бидлюки спали, а в полудень прокинулися і стали зганяти в мінус всі адекватні камєнти
Відповісти
Я так зрозуміла, що рагулі хочуть створити видимість, що суспільна думка на боці п"яного бидла, яке засмічує наше місто. Крутити лайки вони навчилися, але от видаляти коментарі людей, які підтримують діяльність поліції у них невиходить.
Відповісти
Поліції респект, а п"яному бидлу - фу-у-у-у-у
Відповісти
бидло, і все. Поліцейські -так тримати
Відповісти
Поліція луцька - ми горді вами, а те що бидло лютує і витворяє тут, говорить тільки про те, що воно безсиле і його не так багато.
Відповісти
Ну чому ж,правильно?
якщо поліція з включиними мигалками зупиняється і витрачаючи час проводить розборки.Вона ж на виклик їхалаґ????
ммм алкоголем???а що тут такого,він у вільному продажі ,людина не може випити,вона громадський порядок непорушувала
мусара гонять!!!!
Відповісти
Та да. Тикати факи це так інтелігентно. А знаєш чого бидло тикає факами, бо безнаказане. Не вірить, що за бидляцькі вчинки його накажуть. Того й бикує. А отримало по заслузі - і зразу почало верещати. Якщо ти мужик - то тримай свої факи при собі. А кидаєш фак - май мужність за це розплатитися. Оце й уся мораль
Відповісти
шкода,що Самооборона була задіяна на іншому виклику(дякую,хлопці за реагування біля фонтану),а то риторика була б троха не на сторону бидлуганів...
Відповісти
Поліцейські не праві, недаремно їм міська рада висловила недовіру. хотів би я подивитися якби Ваших рідних збили з пішохода і покалічили на все життя Ваші улюблені копчики. І нехай уважно читають статтю 178 КУпАП. І пам'ятайте дія повинна дорівнювати протидії, а не жест а у відповідь кайданки і сила. А де профілактика.
Відповісти
Я також підтримую поліцію. Має бути елементарна повага до поліції. Ви згадайте наш Беркут, то вже б той факун був у лікарні.
Відповісти
Правільно зробили,ще руку треба було зкрутити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні