У дитячих таборах на Волині питна вода – поганої якості

0
4
У дитячих таборах на Волині питна вода – поганої якості
У двох дитячих таборах на Волині у питній воді знайшли перевищення вмісту заліза.

Лабораторні центри МОЗ України проводять моніторинг готовності закладів для оздоровлення та відпочинку дітей влітку, - повідомили у Міністерстві.

До початку оздоровчого сезону у закладах оздоровлення та відпочинку здійснюється лабораторний контроль якості питної води та води відкритих водойм.

Уже проведено 5185 досліджень питної води за бактеріологічними та 4701 – за санітарно-хімічними показниками. Також, досліджено 215 проб води відкритих водойм за бактеріологічними показниками. Відхилення виявлені у 712 закладах оздоровлення та відпочинку.

Так, у Волинській області питна вода не відповідала за хімічними показниками (перевищення вмісту заліза) у позаміському оздоровчому закладі «Чайка» у селищі Світязь Шацького району та в таборі денного перебування дітей на базі ЗОШ №3 міста Рожище.

Проводяться повторні дослідження.
Теги: вода, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні