Кварцяний тренуватиме рівненський «Верес»

7
-4
Кварцяний тренуватиме рівненський «Верес»
За інформацією ЗМІ новим головним тренером Вереса стане нинішній наставник Волині Віталій Кварцяний, а ряд гравців Волині переїдуть до сусіднього обласного центру.

Сам же клуб буде проводити матчі на луцькому стадіоні Авангард, поки в Рівному буде йти реконструкція місцевої арени. Втім, Верес розглядає і інші, менш очевидні варіанти, - повідомляє Sportarena.

Нагадаємо, Верес поступився Десні в таблиці минулого розіграшу Першої ліги 6 очок, хоча більшу частину сезону випереджав чернігівську команду.

В останній раз до цього рівненський клуб виступав в еліті українського футболу аж у сезоні - 1994/95.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю що нинішній тренер волині не буде тренером вереса,але в прем'єр лізі верес буде грати більш за все у Луцьку(можливо і у львові), бо в них стадіон не відповідає критеріям ''вишки''.
ps.фк десна більше заслужила грати в прем'єр лізі ніж верес,тут чисто політика
Відповісти
А у чому політика? У тому, що Десна наближена до Ахметова, а той хоче узурпувати український футбол своїми фарм-клубами? Якщо так - то правильно, що ту Десну бортанули, вистачає знову-прибувшого Іллічивця... Не дивно, що з приводу Десни галас піднявся у всіх підконтрольних Ахметову ЗМІ і наближених до нього. Нам такий футбол не треба!!!
Відповісти
С чего это Десна наближена до Ахметова? Или просто ляп трусами об асфальт, чтоб эхо пошло.
Відповісти
А чого це "кварц"волинь покинув? .
Відповісти
а також Волинь, які мають, фактично, одного власника, вже залишили вищу лігу через невиконання власниками своїх зобов"язань - невже ви можете очікувати, що укроп, який є політичним філіалом "привата" буде працювати на лучан, а не на своїх власників...капітан "Дніпра" Ротань висловив недовіру т.з. президенту
Відповісти
Кварцяному залишилось піти з пошаною на пенсію.Старий поршень ще хоче нафталіном посмердіти в Рівному.
Відповісти
Отакої дожився ............. ай ай ай
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні