У Луцьку відкриється нова студія розвитку для дітей «РОЗУМАХА»*

6
-1
У Луцьку відкриється нова студія розвитку для дітей «РОЗУМАХА»*
У Луцьку в середу, 1 червня відкриється друга студія розвитку «Розумаха».

Нова студія «Розумаха» запрацює у Луцьку на проспекті Відродження, 6 (біля магазину «Домашній»).

Свято відкриття триватиме 1 червня з 16 до 19 години. На святі на діток чекають майстер-класи, батут, аніматори, подарунки та конкурси, дитяча кімната-студія.

«Усе буде організовано для дітей, для їхнього приємного та веселого дозвілля. Жодних довгих промов чи чогось в такому стилі. Розрізати стрічку теж будуть місцеві дітлахи. Вони уже радісно перемовляються у подвір’ях, що поруч зі студією, та планують прийти на свято» - кажуть організатори.

Студія розвитку «РОЗУМАХА» восени відсвяткувала 3 роки своєї праці у Луцьку. Перша така студія діє в обласному центрі Волині у Луцьку на проспекті Волі, 41а.


НАВЧАЛЬНО-РОЗВИВАЮЧІ ЗАНЯТТЯ


У студії з дітьми проводять комплексні навчально-розвиваючі заняття, які включають в себе завдання для розвитку дрібної моторики, уваги, пам’яті, мислення, мовлення, вивчення різних логічних понять та явищ навколишнього середовища.

Ці заняття проходять у вигляді однієї гри-подорожі. Дитина вчиться усьому не через розповідь вчителя (хоча вчитель і веде заняття), а на власному досвіді - досліджуючи певні явища за допомогою спеціально розроблених розвиваючих іграшок.

ДИТЯЧА КІМНАТА


Також у студії працює дитяча кімната, де батьки можуть залишати діток віком від 2-х рочків для догляду навіть і до 18-ї години, що дуже виручає працюючих мам.

Це якісний аналог дитячого садочка. У невеликому колективі до 10-ти діток є час і місце для вільної гри іграшками на свій вибір, для гри на батуті або на спорткомплексі, для розвиваючих занять, для обіду, прогулянки та тихого часу.

ІНДИВІДУАЛЬНІ КОРЕКЦІЙНІ ЗАНЯТТЯ

Також у студії працює команда спеціалістів, що проводять індивідуальні корекційні заняття: психологи, логопеди та дефектологи. До спеціалістів звертаються при таких проблемах, як різні мовленнєві патології, патології психічного розвитку, а також психологічні проблеми діток та підлітків, наприклад, заїкання, тривожність, агресія, замкнутість, різні види страхів та ін.

ПІДГОТОВКА ДО ШКОЛИ

У студії діють різні гуртки, куди з радістю ходять молодші школярі та дошкільнята - підготовка до школи, хореографія, вокал, малювання, пісочна анімація, театральна студія, курс масажу та динамічної гімнастики для малюків.

«МИ ВЧИМО ДІТЕЙ ЛІТАТИ»


«Гасло студії «Ми вчимо дітей літати». Тобто вчимо дітей отримувати від справи, якою займаєшся «відчуття польоту», неймовірний емоційний підйом», - розповідає методист студії, практичний психолог Олена Тамтура.

«Я на власному досвіді переконалась, що правильно професійно організовані (так щоб не нашкодити) для маленької дитини заняття з раннього розвитку дають сильний інтелектуальний поштовх уперед. В моєму досвіді таких прикладів багато, але приведу в приклад власну дитину, з якою я займалась по методикам раннього розвитку приблизно з двох місяців і до чотирьох років» - каже Олена Тамтура.

«Це був як фізичний, так і інтелектуальний розвиток. Наші заняття не були одноразовими актами повторення тренерів ютубу, це була планомірна система, про яку пишуть у своїх книгах такі вчені як Глен Доман, Нікітіни, Монтесорі», - додає методист «Розумахи».

«Велике АЛЕ - я займалась із нею лише тоді, коли це було цікаво самій дитині, коли мої заняття радували її» - наголошує психолог.

«Щороку я бачила в ознаках психомовного розвитку моєї дитини випереджання на півроку. До прикладу - зараз дитині 6 років. Вона ще не ходить до школи, але завела блокнот, в якому пише приклади в межах мільярда (для об’єктивності - ніхто ніколи їй не говорив про те, що існують числа далі після 100, вона вирішила дослідити, що далі). Сама випитує, як пишеться кожне число, сама виводить висновки у числових розрахунках. Досить мало, що із математики рідні їй пояснюють, так як вважають (і я згідна), що їй в її 6 ще ранувато», - каже мама-психолог.

«Ось деякі запитання, які вона задає: Які ти знаєш фізичні закони? Що таке асиміляція? Хто був першим фізиком? Скільки сотень в тисячі? і т ін.» - розповідає Олена Тамтура.

«Часом я чую від батьків майбутнього першокласника такі запитання: ну чому ваша дитина з радістю рахує, а мою за стіл не всадиш? Я відповідаю: тому що діти повинні гратись. Ми не рахуємо. Ми граємось числами. Інтелектуальний розвиток та вирощення розумної дитячої голови - це гра, яка починається з народження», - каже психолог «Розумахи».

Діток не обманути. Якщо вони відчувають любов і їм цікаво, то вони йдуть до студії. В студію "РОЗУМАХА" дітки біжать з радістю.

"На заняття в студію "Розумаха" ми ходимо більше півроку, за цей час у Лук'яна з'явилося багато друзів, і він навчився працювати в колективі. Мені подобаються заняття в студії своєю насиченістю, різноманітністю і індивідуальним підходом до кожної дитини. Моя дитина завжди із задоволенням ходить на заняття. І дуже пишається своїми досягненнями (різноманітні аплікації та інші вироби), які він з гордістю показує татові!" - поділилася враженнями мама Лук'яна.


Запис на гуртки та у групи міні-дитсадка у новій студії триває, телефонуйте: (050) 029-89-00




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ж ви не оголошуєте вартість послуг? Щоб всі побачили, що коли мама на роботі (в кромберзі наприклад) то їй це не по карману.
Відповісти
Цінова політика нашої студії сформована нашим бугалтером (у вартість занять враховані ресурси студії та оплата роботи педагогів). Нам звичайно дуже хотілось би щоб кожнадитина могла відвідувати наші заняття, але жодних субсидій від держави чи спонсорської допомоги наш заклад не отримує. Та покіщо усі заняття закладу існують виключно за рахунок підтримки батьків.
Відповісти
Ми ходили. ціни особливо від інших не відрізняються.
Відповісти
Чи є вільні місця для занять з логопедом.
Відповісти
Чи є вільні місця щоб займатися з логопедом?
Відповісти
Чи є вільні місця логопеда?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні