--> Поліщук пропонує визнати Миколу Романюка почесним громадянином Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліщук пропонує визнати Миколу Романюка почесним громадянином Луцька

5
3
Поліщук пропонує визнати Миколу Романюка почесним громадянином Луцька
Покійний міський голова Микола Романюк може стати почесним громадянином Луцька.

Про це стало відомо 30 травня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

В.о. міського голови Ігор Поліщук розповів, що зробив подання, в якому йдеться про присвоєння звання почесного громадянина Луцька покійному меру Миколі Романюку. Тепер це подання повинні розглянути на сесії міської ради.

«Сподіваюсь, що депутати мене підтримають, ми приймемо це рішення і вшануємо пам’ять покійного міського голови», - зазначив Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибори потрібні місту, як найскоріше.
Відповісти
Померлим потрібна тільки молитва за них. І чим частіше,тим краще для них. Їм не потрібно ні нагород,ні слави.
Відповісти
особливо за розвиток комунального господарства у луцьку, наслідки чого лучани нюхають вже другий місяць
Відповісти
Цинізм укропа пробиває дно
Відповісти
Що це? Каяття, чи спроба за рахунок такої «лояльності» завоювати серця представників майбутнього електорату? Поліщук з тієї "когорти", яка при кожному зручному і не зручному випадках живцем з‘їдала Миколу Романюка. Пиляли в усьому: Романюк винен в тому, що сніг не такий білий, як би хотілось, і в тому, що вода не вельми мокра, і в тому, що в Антарктиді тануть айсберги, і в тому, що у миші хвостик шилом, і втому, що над міською радою не ті прапори висять, і що чужим автомобілем їздить на халяву. Я веду до того, що «меру» - невдасі Поліщуку, «ініціатору» посмертних нагород Миколі Романюку, краще б не висовуватись. З причини того, що існує категорія честі. З причини самокомпроментації. В Луцьку утворився цілий «клас» таких людей, перед яким гоголівський герой Хлєстаков блідніє і курить в стороні. Якщо місто вибере цю «команду», то можна вважати, що громада вибрала «африку». Будь на місці родини покійного, я б не взяв би посмертну «нагороду» з таких рук. Це моя, чисто суб’єктивна думка, я нікому її не нав’язую. Але, як журналіст, констатую факти. І висловлюю її лише тому, що добре знаю цю зубодробильну машинерію, яка серйозно вкоротила життя тому, кого сьогодні серед нас вже немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні